søndag den 4. december 2016

Decemberdage


Dagene suser af sted, og der står allerede 4 dec. - og 2. søndag i advent i kalenderen!
Vi får julet - så absolut ... lidt hver eneste dag.
Adventskransen er fundet frem.. trods den nu har flere år på bagen, er jeg stadig lige begejstret.
De mange sirligt foldede kaffefiltre, som min dejlig og dygtige veninde Karen har kreeret. Den trængte til lidt reparation, det er nu gjort, nye lys og en grangren og vupti, så er den klar til endnu fire adventssøndage.Nissen har heldigvis besluttet sig for igen i år at flytte ind i Kollund. I hvert fald var der pludselig lys i den lille lygte ved siden af nissedøren. Drengene er egentlig ved at vokse fra nissen, så det kræver en ekstra indsats fra moderen i år, hvis vi skal holde liv i nissen. Men jeg vil gøre et ihærdigt forsøg.


Og vi drikker kaffe, masser af kaffe, for vi har fået ny kaffemaskine. Det er virkelig en fornøjelse ... og jeg glæder mig til at lære den endnu bedre at kende, til at nørde med de fine mælkemønstre øverst i kopperne ... jeg har forsøgt, men må konstatere, at det er ikke lige noget jeg har fået lært efter de første anstrengelser.
 

 
Og vi har bundet kranse til kirkegården


 
 
Og vi bager - lusekatte, fordi de hører julen til og smager så dejligt
 
 
 
Og vi har været en tur i skoven efter små grantræer, som skal pynte inde og ude. 


 

 


2 kommentarer:

 1. Nøj hvor ser det bare hyggeligt ud alt sammen. Fuldstændig perfekt december stemning. Jeg må indrømme at jeg godt kan blive lidt december træt når jeg bevæger mig ud i "køb, køb, køb butikkerne" i øjeblikket, men sådan en jul som din hvor man genbruger den samme elskede adventskrans og finder pynt i skoven er bare HELT perfekt og højt elsket også her i huset.

  I år er det Anna der insiterer på at vi skal have nisse. Hun elsker det bare og har jo også haft nisse hele sit liv. Hun har så i år lavet en lidt sjov sondring sådan at hun ikke længere mener dørnissen og drillenissen er den samme. På den måde har vi i år dørnisse men ikke drillenisse. Faktisk passer det mig fint for 12-13 år med drillenisse er nok i denne omgang!

  Rigtig dejlig december til jer alle sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Marina... Tusinde tak for din hilsen. Jeg nød dit indlæg med dine fine adventskranse med grønt fra have - og dit korktræ, hvor er du heldig... Jeg synes, det er en skøn ide Anna har fået. Her i huset holder det lidt hårdt, med at holde liv i nissen :) Weekenden står på Berlin med en veninde, det glæder jeg mig for vildt til - og ellers har jeg utallige skønne gøremål her hen over december :) Lad os ses i det nye år, som venter lige om hjørnet. Kærlige tanker og decemberhilsner til dig og dine.

   Slet