mandag den 11. november 2013

KKKKOOOOOMMMM NNNNUUUU!!!!

Julemarkedet i den kommende weekend er lige om hjørnet, og forberedelserne er i fuld gang.
Brændte mandler og lakridsmandlerne er pakket. Jeg har lavet kryddersalt, snapse, karamel m. salt og Baileys. Tomatmarmelade og valnødderne i appelsinlage er også klar... - men jeg er svedt! Mine syltetøjsglas, flasker og keramikkrukker, som jeg for over 14 dage siden bestilte i Tyskland, er endnu ikke kommet. I dag fik jeg min tyskkyndige veninde til at ringe til firmaet, de beklagede, at de først havde sendt det i fredags, hhhhmmmm ja, det er virkelig beklageligt. Nu håber jeg så inderligt, at de glas kommer en af de nærmeste dage, ellers er jeg skakmat, og ved ikke lige hvad jeg skal hitte på.
 

Efter at have modtaget den kedelige meddelelse om, at glassene var afsendt, men jo alt alt for sent, måtte der lidt luft til. På min lange gåtur fandt jeg de smukkeste kvædegrene, som nu pynter så fint i min nye vase.


 
Og nu venter jeg så... for jeg vil så gerne have mit kryddersalt i disse krukker


... have snapsen hældt på disse flasker
 

 
og have marmelade og gelé i disse glas
 
 
Så medmindre veninder og familie skal overdænges med snapse, marmelader og kryddersalt, skal kassen med sylteglas og flasker meget gerne meget snart ramme på min matrikel.
 
 

14 kommentarer:

 1. Argh. Håber glassene og flaskerne snart kommer. Krydser fingre.

  SvarSlet
 2. Ja, aaarrrggghhhhh... Jeg skulle have fulgt min mavefornemmelse, og ikke ladet tålmodigheden sejre, og have ringet allerde i sidste uge - for ind i pokker da...

  SvarSlet
 3. Åh nejnejnej da, håber de ankommer!!! Det lyder så lækkert, alle dine syslerier!

  SvarSlet
 4. Krydser fingre for det er godt nok nogle fine ting du har hittet og det er jo ligesom svært at sælge snaps og salt uden at have noget at have det i.

  Elskede iøvrigt din smukke beskrivelse af andenjagten. Se det er da en mortens aften der giver mening på så mange måder.

  SvarSlet
 5. @Trine, de skal skal SKAL bare komme.... - Og jeg havde jo lige planlagt de ting sammen, så det fejer lige lidt benene væk under mig og mine projekter. - Tak for din søde hilsen.

  SvarSlet
 6. Kæreste Marina
  andejagten var så hyggelig. Og ja, du har helt ret, det giver rigtig god mening, at gå på andejagt på en Mortensaften.
  Og jeg havde jo lige set, hvor fint saltet ville være i de smukke krukker :)
  Rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 7. Så mange fine julemarkedideer. Pytt sann med glassene, de blir det alltids bruk for senere, det ser jo ut som om du løser utfordringen riktig fint:) Jeg er også igang med julemarkedsforberedelser og det er noe særligt og hyggelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, julemarkeder er noget så hyggeligt! Glassene er kommet - fantastisk, så nu er jeg så klar. Jeg henter dem i morgen, og så er det bare med at få fyldt på flasker og glas. Du må endelig vise frem på din blog, hvad du har gang i af julemarkedsforberedelser, det vil jeg glæde mig til at se.
   Kh. Kristina

   Slet
 8. Jeg har fulgt dit indlæg om glassene, og pyyyyhhh!!! Nøj hvor ville jeg gerne se din julebod og handle hos dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gitte - glassene er kommet! - Det er SÅ fantastisk - og de lever op til mine forventninger, så jeg er glad:) Jamen, du skal da være så velkommen til julemarkedet. Det er i Herning på Fonnesbechgade - der er andre butikker i gaden, der også har åbent, et skønt bageri, thehus mm. og så har vores fantastiske blomsterbutik Bloom K - juleudstilling, KOM KOM KOM!!! Det ville være så hyggeligt at hilse på dig :)
   Kh. Kristina

   Slet
 9. Sikke lækre sager, både baileykaramellerne og lakridsmandlerne må jo være så lækre!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hilsen :) - Og jeg synes faktisk, at det vi har fået lavet, er blevet meget vellykket.

   Slet
 10. Jeg har ledt med lys og lygte efter høje slanke glas til mine hjemmelavede kryddersnapse, kan du mon fortælle mig hvor du har købt dine flasker?
  Mvh Birthe

  SvarSlet
 11. Gerne - et tysk firma der hedder flaschen landet - de har rigtig mange fine flasker og syltekrukker... Desværre var de langsomme til at levere, men det kan jo være at det ikke er normalen, og at jeg var blevet "glemt" i alle bunkerne... Rigtig glædelig jul til dig og dine.
  Kh. Kristina

  SvarSlet