lørdag den 11. juli 2015

Vi plukker hyld
Det danske sommervejr er det som så med. I dag regnede det, men kun stille og blidt, så min veninde Lena og jeg tog vores drenge med på hyldeblomstplukketur. Det blev til en rigtig dejlig dag med mange hyldeblomstskærme i kurven, som vi nu må vi i gang med at lave saft ud af.

 
 

 

Vi var en tur ved Søby sø, hvor Arthur og Lena var i vandet.
 


 
Lena & KallePå hjemturen kom vi forbi en mark med kornblomster, så vi måtte lave kovending og i marken for at plukke fine buketter.


Og nej, det danske sommervejr viser sig måske nok ikke fra sin bedste side, men sådan en dag med stille regn, hvor hyld, kamilleblomst og hybenroser dufter - hvor man er i godt selskab og har sommerferie, er der vist i bund og grund ikke så meget at være utilfreds med - i hvert fald har jeg nydt dagen. 

3 kommentarer:

 1. Kære ven, i skrivende stund regner det igen. Dog mildt som sidst, hvor vi bestemt havde en skøn dag med plukken, klukken, hoppen og soppen. Lige til at holde hjertet varmt, når graderne ikke kan.
  Håber i har en fantastisk ferie i Berlin. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Lena - Vi nyder det bestemt!!!
   Varmegraderne har vi med os, men kunne nu godt unde jer derhjemme lidt,
   KNUS

   Slet
 2. Kære ven, i skrivende stund regner det igen. Dog mildt som sidst, hvor vi bestemt havde en skøn dag med plukken, klukken, hoppen og soppen. Lige til at holde hjertet varmt, når graderne ikke kan.
  Håber i har en fantastisk ferie i Berlin. <3

  SvarSlet