lørdag den 1. marts 2014

Fastelavn ved farfar & farmor

 Farfar & farmor lagde i dag hus til fastelavnsfest.
Hvor har vi hygget os.
Vi har været en tur i skoven med uglen, ulven og troldmanden.


Viktors troldmandsdragt er blevet færdig, eller i hvert fald næsten. Troldmandsstaven har jeg endnu ikke nået at gøre noget ved, måske når jeg det i morgen, så den er klar til, at han skal til fastelavnsfest på fritteren og ved spejderne.Arthurs uglekostume er endnu ikke helt færdigt. Jeg mangler at få syet fjer på de fine benvarmere, farmor har strikket. Masken vi har bestilt fra USA, er endnu ikke kommer hjem. Heldigvis havde vi denne maske i vores gemmere, som kan bruges indtil, masken forhåbentlig snart når frem til vores adr. Yderligere konstaterede vi i dag, at fjerdragten er så tung, at Arthur blev noget bar i halsen, så farmor har lovet, at hun vil strikke en halsting, Arthur kan få rundt om halsen.
 


Dagmar som ulv - den sødeste af slagsen.
Tre skønne fastelavnsbørn.
Troldmandens hat har været lidt af en udfordring ... men jeg er rigtig rigtig godt tilfreds med det resultat min bedste, svigerinde og jeg sammen har fået lavet.


Ud over at være en tur i skoven, har vi slået katten af tønden. Farfar har lavet bål i haven, vi har grillet pølser og spist farmors hjemmebagte fastelavnsboller.

Vi har også haft travlt ved køkkenbordet, hvor vi har klippet og klistret. Tre fine fastelavnsris med katte, briller, masker, tønder, spiraler, filtkugler og flagranker.De tre fine ris står nu nede på værelset. Kusine Dagmar sover her i nat ... og spændende er det, om der i morgen tidlig er slik på risene. Jeg tror det :)
Endnu en gang har jeg takket være min skønne familie fået lavet to fine fastelavnsdragter til drengene.
Tak for hjælpen - og kampen, kære mor, - svigerinde, - svigermor og bedstemor.
 

9 kommentarer:

 1. Hold da op du er sej, det er de vildeste kostumer:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne-kathrine... tusinde tak.
   Jeg har haft mange gode hjælpere - uden dem, var jeg sat bagud af dansen :)
   Og hold nu ... en fest du lige har banker op. Jeg vil virkelig gerne inviteres næste gang, det ser SÅ hyggeligt ud :)
   Kh. Kristina

   Slet
 2. Tak for en hyggelig dag. Glæder mig allerede til næste års kostumer. Mon ikke vi kan snige endnu en udklædningsfest ind i årets løb?...bare fordi det er så hyggeligt at lave kostumer.

  SvarSlet
 3. Glemte helt at skrive.... Jeg nyder at læse din blog og ikke mindst at se de skønne billeder du har taget. Du er noget så god til at fange øjeblikket med dit kamera.

  SvarSlet
  Svar
  1. Rikke, du er sød!
   Selv tak, det har været sådan en dejlig dag.
   Jeg er i gang med at pakke slik... - det bliver fint.
   På værelset er tre dejlige unger i gang med at se You tube, fuldstændig viklet ind i hinanden er de :)
   Og ja, vi skal have gang i nogle flere kostumer - snart... bare fordi det er så hyggeligt og sjovt at lave.

   Slet
 4. Aj, hvor er de bare fine alle sammen, Kristina. Jeg elsker farverne og detaljerne i dine kostumer. Det ser også ud til, at modellerne er rigtig gode til at gå ind i rollerne. Dejlige billeder

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Teresa... Modellerne var forholdsvis samarbejdsvillige :) Gik det mon godt med din fine vaskebjørn?
   Kh. Kristina

   Slet
 5. Det er simpelthen så overlegent, det der - fantastiske kostumer, hvor er I bare vanvittigt dygtige! Så fedt billede, hvor de alle tre er fotograferet, med uglen i træet og ulven siddende nedenunder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Trine... Takker for rosen - jeg er nu ret pjattet med din lille pirat, hvor er hun skøn!

   Billedet af troldmanden, ulven og uglen er jeg også glad for... desværre var det ikke nemt at fange de tre på samme tid, for jeg ville gerne have haft lidt flere billeder af dem alle, men sådan er det med de kære børn, de bliver trætte før vi andre :)

   Slet