søndag den 2. marts 2014

Fastelavnssøndag

Fastelavnssøndag er nydt med familien. Dagmar, Viktor og Arthur stod op til deres pyntede fastelavnsris- og jo, der var i løbet af natten hængt slik på risene, så alt var, som det skulle være.

 


Eftermiddagen har vi tilbragt i skoven med Dagmar, Rikke, min mor, søster, Cecilie, farfar og farmor. Det er nu blevet den årstid, hvor kronvildtet taber deres gevirer. Min søster fandt i går et rigtig flot eksemplar. Så i dag var vi igen på jagt, desværre uden held. Men gåturen i det milde vejr gjorde godt. 
 

På vores tur samlede vi knogler, for vi ved, at de er i rigtig høj kurs ved onkel Steen, der bruger dem, når han laver foredrag om dinosaur for børn.


 
Farmor, det jern hun er, har siden vi fandt på det i går, nået at få strikket en halsedisse til Arthurs uglekostume. Så nu er kostumet helt klar til i morgen. I bilen blev de sidste ender lige hæftet, da vi havde set, at størrelsen passede.


4 kommentarer:

 1. Det blev nogle meget fine fastelavnsris. Flot slik du fandt. Det var en super dejlig eftermiddagstur, håber der i de kommende måneder bliver fundet nogle smukke gevirer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Flot slik VI fandt til de fine ris...
   Jeg tror, det bliver et godt gevirår :) Det er bare med at komme af sted. De ligger jo derude og "venter" på at blive fundet.

   Slet
 2. Dette så da også riktig så hyggelig ut...so vanlg på denne hyggelge bloggen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :) Det har bestemt også været rigtig hyggeligt.

   Slet