søndag den 29. december 2013

Julegaver

Alt i dag foregår i slow ... det har været skønne dage med familiehygge, og der har ikke resteret meget tid til at tulle omkring herhjemme, og nyde det julepyntede hus og de fine gaver. Så i dag tuller jeg omkring og nyder. Egentlig skulle julen jo afmonteres nu, men jeg nænner det næsten ikke, og har derfor besluttet, at det mindst julede får lov at blive en tid endnu.
Mine julegaver får jeg også kigget på, sikke skønne, fine, smukke ting jeg har fået - som alle er valgt med omhu, i ønsket om at glæde og ramme mig. Jeg er så glad for, at alle har gjort sig umage, og intet skal byttes - jeg hader at bytte gaver. 

 
 
Af mine svigerforældre har jeg fået den smukke træskål "The bowl" fra Munio.
Min søster lyttede godt efter, da jeg kommenterede vasen i en blomsterbutik i Århus, for efterfølgende har min søster og bror købt den til mig i julegave. Nu er den i selskab med andre keramikting på skabet.
Af Louise har jeg fået en fantastisk smuk fjer fra en havørn - tænk, hun har gjort sig den ulejlighed at bestille den hjem til mig fra et ørnereservat. Fjeren skal indrammes, og jeg ved lige hvordan, nu er spørgsmålet så, om det kan lade sig gøre.  Også den fine svamp i beton og papirblomsten har jeg fået af Louise... - og stempler med fjer og smukke lys hun selv har lavet med fjer på.

 
Min søde bedste har syet de smukkeste kræmmerhuse til mig, som lå indpakket i en gammel fin æske. Sølvskeen har jeg længe haft et godt øje til, det må bedste have hørt, for i hvert fald var den også i gaven til mig.De fine musselmalede tallerkner jeg fik af mormor og morfar, er i skabet. Cremen fra min moster er taget i brug. Bøger om lakrids og om Berlin er på "biblioteket"... Æsken fra Dagmar er på hylden i soveværelset. Jeg er virkelig heldig - jeg har fået lige alt det jeg kunne ønske mig og meget mere til.

2 kommentarer:

 1. Jeg har lige været igennem dine seneste blogindlæg og det ser ud til, at I har haft nogle dejlige juledage. Fantastiske gaver og hyggelige julebesøg. Her fyldet julepynten også stadig, det meste tages ned i morgen, men jeg har også tænkt mig at lade enkelte dele være tilbage. Jeg håber, at I får en delig nytårsaften og en god start på et nyt år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Teresa
   Vi har bestemt nydt julen med hinanden. Hvor er du da bare for sej, at du vandt konkurrencen, men hvor var det velfortjent. Vi glæder os til nytårsaften med gode venner - og det nye år byder allerede fra start på rejse til Vuerte Ventura, sammen med Allan familie, noget vi glæder os meget til. Håber, at du og dine køre må komme rigtig godt ind i det nye år.
   De kærligste hilsener
   Kristina

   Slet