torsdag den 19. december 2013

19.december


Det lykkedes, tror jeg, at redde gulvet jeg omtalte i går... Jeg har været en tur ved min mormor og morfar i dag - og af morfar fik jeg lånt en varmeblæser, som, tror og håber jeg, kan tørre gulvet. Det bliver vist alligevel ikke så tosset endda det gulv.
Jeg har pakket småkager og konfekt i kurven til mormor og morfar. Jeg ved de, særlig min morfar, sætter uvurderlig stor pris på lækkerierne, og det er dejligt at give til nogen der værdsætter det.
I kurven kom også deres julegaver.
 
 
Ellers er endnu en dag gået med alt og ingenting. Arthur har halsbetændelse, igen!, og endnu en gang er han på pencillin. Vi har været inde og få lavet nye pas til Viktor og Allan, så vi er klar til rejse i det nye år. Jeg rydder stadig op, sorterer, smider ud og sælger aflagt børnetøj.
I morgen er der juleafslutning på skolen. Mærkeligt er det, ikke at skulle være med til julegudstjeneste med min klasse - og at skulle synge alle de sange, der er forbundet med juleafslutning på skolen, men så må jeg jo høre dem herhjemme, - og denne; en julenat for længe siden , holder jeg meget af.

4 kommentarer:

 1. Pyha, det var godt, det lykkedes at redde gulvet. Sikke en fin kurv du har lavet til din mormor og morfar. Det er dejligt, når gaver og lækkerier bliver påskønnet.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine, Kristina! Kh

  SvarSlet
 2. Ja py-ha, man bliver jo helt svedt, når man laver sådan noget juks... Har lige snakket med morfar - jeg tror, at han allerede har spist de fleste af småkagerne :) Måske der skal en ekstra forsyning ud til ham :)
  Kh. Kristina

  SvarSlet
 3. Fine gaver :D
  God bedring med den lille.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne - Mange mange tak - småkagerne blev de i hvert fald glade for - og så må vi se om det der er pakket ind også bringer lykke. Rigtig glædelig jul til dig og dine.
   Kh. Kristina

   Slet