lørdag den 21. december 2013

21.december

 
 
Så kom dagen, drengene de sidste dage har ventet på. I dag skulle vi nemlig ud til bedstemor og bedstefar og fælde juletræ sammen med min søster og bror.
Traditionen tro startede vi traktoren - Arthur og Viktor skiftedes til at styre sammen med bedstefar. Det er ret fedt at have sin helt egen juletræsplantage og fedt at køre rundt på traktor mellem træerne. Vi fik set meget på vores tur - ...stormen var hård, og mange af de store graner er væltet. Vi fik set, og lugtet, det døde krondyr der i den sidste månedstid, har ligget godt gemt inde mellem træerne. Vi lader det ligge, og jeg kan allerede se for mig, hvor spændende en skattejagt der kunne laves, ned forbi det store skelet.

 

Og vi ledte og vi ledte ... blandt rødgraner, ædelgraner og hvidgraner... - de fleste var for høje og ellers for tynde... så for første gang måtte vi sætte kurs mod naboens juletræsplantage, og dér fandt vi, den rødgran, for sådan er granen her, som jeg ville have.

 

Dejligt er det, at sidde på en traktorvogn og putte sig ind til sin moster

 

Og dejligt med en stærk onkel, der kan have en nevø over hver skulder
 

 
Og efter juleøl og cola hos naboen, gik turen atter gennem skoven hjem til Malmkjærgård.
Hjem til æbleskiver og gløgg - og senere til flæskesteg.
I morgen venter indkøb, indpakning af julegaver, venindebesøg, pyntning af bedstes juletræ...

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det herligt ud! Jeg glæder mig til at se træet i aften.. ;)

  SvarSlet
 2. Det lyder bare som den skønneste tur og hvor dejligt at der er en nabo man kan låne af nu hvor jeres er blevet for store (kan godt huske at du skrev om det allerede sidste år).

  Du og dine må have den dejligste, hyggeligste jul sammen. Jeg glæder mig sådan til at møde dig i det nye år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bestemt en dejlig tur... - Og ja, naboer er fantastiske!
   Og jeg GLÆDER mig til at møde dig, kæreste Marina. Håber, I må få en dejlig jul sammen - og passe godt på hinanden, i alt det der også er svært i julen, når man har mistet en af sine elskede. KNUS til dig.

   Slet
 3. Og vi glæder os til at til at se jer i aften, kære Cecilie

  SvarSlet