lørdag den 12. oktober 2013

På allerbedste vis

Vi har skudt efterårsferien i gang på allerbedste vis. I går indlogerede vi os i Århus ved min søster & Cecilie. Min søster og bror var med drengene og jeg på shop amok tur i latinerkvarteret. Her ligger mine absolut yndlingsbutikker side om side, så drengene fik ny vintergarderobe. Mere herom senere...
I dag har vi blandt andet været en tur i Risskov. Jeg ved næsten ikke noget bedre end en efterårsskov i solskin, hvor brunt, orange, grønt og rødt løv blander sig med duften af muld.
 

 

Vi kastede med og legede i bladene. Viktor og Arthur sørgede for at moster var i bladregnvejr.
Vi fik lavet et bladhjerte, hvor Arthur skrev et A med pinde... Viktor tog et billede og sendte det hjem til far (Allan), som har været på golftur. Jeg synes, det var en rigtig sød hilsen.


Og så gjorde vi holdt på bænken uden for Claus Dalbys imponerende have. Drengene sad i lang tid og kiggede på de hvide duer, der fløj ud og ind af dueslaget.


 

 Og en tur ved vandet... Hvor drengene fandt de flotteste store hulsten.
Tak til bror, søster og Cecilie for et dejligt døgn i Århus.
 

6 kommentarer:

 1. Latinerkvarteret i århus er bare et ynglingssted :) I har også haft en hyggelig dag kan jeg se - tak for kommentaren på min blog, jeg glæder mig til at kigge med hos dig. Sikke nogle lækre billeder du tager! Fortsat god weekend :)

  SvarSlet
 2. Kære Karina - Ja, vi kan meget hurtigt blive enige om, at det sted er fantastisk. Tak for kommentaren. Jeg har i længere tid kigget med hos dig, og har vist aldrig kommenteret - beklager, men dine pinde var SÅ fine.
  Rigtig dejlig søndag til dig og dine.

  SvarSlet
 3. Så hyggelig alt ser ut. Fine høstfarger og stemninger i hvert bilde. Og Pinterest er et fint redskap til å samle på fine bilder og ideer. God søndag

  SvarSlet
 4. Når jeg ser alle de skønne billeder du tager, så bliver jeg motiveret til selv at tage ungerne med på tur... Tak for at vise os det skønne i simple ting!

  SvarSlet
 5. Tusinde tak... Og ja, Pinterest er bestemt et mekka af smukke billeder og ideer. Rigtig god søndag til jer.,
  Kh. Kristina

  SvarSlet
 6. Kære Karen Elisabeth
  Tusinde tak...- Jeg synes, du skal skynde dig at pakke ungerne i efterårstøjet, det er SÅ vidunderligt uden for på denne årstid. Rigtig dejlig søndag til dig og dine.
  Kærligst Kristina

  SvarSlet