torsdag den 10. oktober 2013

En dygtig dreng!

Jeg synes altid, der er spændende at skulle til skole- og hjemsamtale. I dag skulle vi til den første skole- og hjemsamtale med Arthurs nye lærere. Det gik, som vi også havde forventet, rigtig fint. Hvad Arthur havde regnet med, kan jeg være i tvivl om, for da vi kom hjem, var Arthur åbenbart så fyldt med energi, overskud og gå på mod, at han på eget initiativ gjorde rent, tørrede støv af, støvsugede, vaskede køkkengulvet og hentede brænde, noget vi bestemt ikke er forvente med, at han gør. Måske noget han havde forventet at høre ved samtalen, var udeblevet???
 


 
Efter sådan en omgang med samtale og hovedrengøring blev Arthur vældig træt og slappede af på lammeskindet foran fjernsynet.
 

 
I august gik jeg helt amok, og prøvede for første gang at lave kryddersnapse. Det udviklede sig, og blev til et helt hjemmebrænderi. Tolv forskellige snapse står og trækker. I dag har jeg hældt den første snaps, og nok den eneste jeg kommer til at kunne lide, på karaffel. Snapsen er lidt likøragtig, da den er trukket på appelsin, kaffebønner, vaniljestænger og rørsukker. Jeg glæder mig til, at jeg henover de kommende måneder skal filtrere endnu flere af snapsene, og til at servere dem for de snapseglade i familien.

 
Og et billede for forhaven hvor fem smukke græskar pynter.
Fra i morgen har vi efterårsferie, og hvor vi dog glæder os.

2 kommentarer:

  1. Det er dejligt når det går vore børn godt. Min store dreng på 17 år Benjamin har lige været hjemme i weekenden og vi er blevet præsenteret for hans kæreste Nadia. Det er skønt at se et ungt forelsket par. De har sovet i biblioteket og holdt "hule " hele weekenden. Nu er de kørt til bussen og taget til Viborg igen. Mine drenge er store 17 og 14 år. Jeg selv 44 om 12 dage. Tiden går og jeg går med :)

    SvarSlet
  2. Ja, kære Pia ... tiden går - og vi går med - og heldigvis for det.
    Dejligt, at Benjamin er forelsket :) Fødselsdag om 12 dage .... uuuhhhh regne regne regne - d.25. okt.?
    Mon det gik med praktikken i sidste uge? - Det skal jeg høre mere om :)

    SvarSlet