fredag den 6. september 2013

En dyr uge - i lærepenge og i kolde kontanter

Jeg fristes til at skrive, at det har været en rædselsfuld uge ... - det er ikke helt i overensstemmelse med sandheden, for der har selvfølgelig også været dejlige timer og sket dejlige ting. Men mest af alt har det været en uge med tungen ud af halsen, ilende fra destination til destination  hvor jeg konstant har følt mig bagud af dansen og utilstrækkelig.
Ugen har været præget af dårlig samvittighed overfor mine drenge, som jeg ikke har set nok til og ikke været nok for. Men min mørkeste samvittighed er overfor Allan, som i den grad har mærket, at jeg har følt mig utilstrækkelig og presset.
Midt i travlhed og jag besluttede jeg mig for at købe noget, jeg længe har ønsket mig - så primitiv er mit lille hoved åbenbart skruet sammen, at det måske kunne skabe lidt kulør på tilværelsen at investere i  en stol. Nu er den bestilt i valnøddetræ og med brunt læder - jeg synes, den er så super flot den stol. Der er desværre ventetid på seks uger, men den er bestemt værd at vente på. Og lad den stol så være et minde om en alt alt for travl uge, hvor jeg næsten tabte pusten, og blev ganske urimelig overfor dem, der er mine.

Men nu er det fredag og weekend, og selvom der i weekenden også venter arbejde, så føles det alligevel noget så godt ovenpå sådan en uge, igen at have lidt tid og igen at finde overskud. Og ja, der skal gøres rent og ryddes op i alle de bunker, vi ikke nåede i løbet af ugen - men der skal også være tid til hygge og til hinanden, det glæder jeg mig virkelig til.

Håber, at I der måtte læse med her, ikke har alt for mange af den slags uger, for hvor er det dog usundt, og så bliver det jo, hvis I er ligeså primitive som jeg, ret dyrt i længden.

Med ønsket om den bedst tænkelig weekend til jer og jeres kære!
CH07 skalstolen designet i 1963 af  Hans J. Wegner.

5 kommentarer:

 1. Åh. kender godt følelsen.Sådan er nogle uger. Det er vist meget menneskeligt, siger de kloge.
  Sikke en smuk stol. Hvor har du købt den henne? Er det replika eller den ægte vare?

  kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Kære Anna - Dejligt, trods alt ikke at være helt håbløs, men hvor er man bare ked af det ovenpå sådan en uge. Godt det nu er weekend, og at der i denne weekend er tid til nærvær. Stolen har jeg været "forelsket" i længe, så det var på den måde ikke overilet. Jeg har købt den i Haus i Herning - jeg synes, det er et super fint sted, og de er til at handle med, så skulle du komme på disse kanter, er stedet et besøg værd. - Jeg gik "all in", og købte den "ægte vare".
  Rigtig dejlig weekend til dig og dine.

  Kh. Kristina

  SvarSlet
 3. Åh den er altså skøn. Hvad mon du måtte slippe for den? Synes der er meget forskel på priserne rundt omkring?
  Også god weekend til dig.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Kære Anna - Fik den handlet en del ned fra den oprindelige pris ved Haus, måske fordi jeg har haft deres datter i min klasse ;) - men på den gode side af 15000,- Så nu GLÆDER jeg mig til, at den kommer i uge 42. Det er værd, men lidt svært, at vente på.

  Kh. Kristina

  SvarSlet
 5. Den er virkelig fin - jeg kan godt forstå, at du glæder dig.

  Kh
  Anna

  SvarSlet