søndag den 21. juli 2013

Hjemme igen...

Det har været en lang køretur hjem fra Berlin - 7½ time i bilen.
Vi har haft en fantastisk uge i Berlin, men hvor er det også dejligt at komme hjem igen til den danske sommer. For at få lidt frisk luft efter den lange køretur foreslog jeg drengene aftenbadning i søen. Viktor var for træt, han valgte sofaen og fjernsynet - Arthur var fyr og flamme, og hentede i skuret madam blå sien, så han kunne fange fisk i søen. Og så gik det ellers over stok og sten af sted til søen. På vores vej til søen plukkede vi modne hindbær, der kommer mange i år, så vi må have en hindbærkurv med næste gang 
 

 

Arthur hyggede sig i dagens sidste stråler. Selvom han var ihærdig med sien, blev det kun til en død fisk, men lidt har også ret. Efter lang tids badning - måtte Arthur til sidst med gåsehud og klaprende tænder kapitulere, forlade vandet til fordel for et varmt håndklæde og tørt tøj.
Det er så dejligt at være i naturen med Arthur, fordi han spørger, samler og bruger øjnene...
En fin fejr og en buket rølliker og havre kom med ham hjem.
 

 
 
Arthur foreslog, at vi kunne køre forbi markerne, for at se om der var køer, heste og får, vi kunne fodre. Og selvfølgelig var jeg klar på det. Fårene gik langt fra vejen, og køerne var på græs andet steds, men hestene ville gerne fodres. Så vi fandt lidt grønt græs, det var ikke meget, vi kunne finde,  da det meste er svedet i sommervarmen.
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar