fredag den 10. maj 2013

En dag ude og inde

 
 
Dagen har stået på småprojekter.
Jeg har været i haven, har fjernet endnu mere mos, sat endnu flere jordbær og plantet vibeæg.
 
Vibeæg er smukke! Jeg har i dag fundet et sted under mine dværgsyrener, hvor jeg tror, vibeæggene kan brede sig og se fantastiske ud. Så dem jeg har i haven, er flyttet, og dem jeg har haft indenfor i potter, er nu udplantet til mit nye vibeægsted.  
Med ind kom en stor buket vibeæg, som pynter noget så fint i Finnsdottirvasen.
 

Så har jeg været inde og hente et par pakker. En pakke med tre fine porcelænsfugle, som skal ned på Arthurs værelse. Og en pakke med tøj til drengene. Allans gamle badmintonpræmie (pingvinen) har fundet vej til Viktors værelse, og har fået selskab af en søpapegøje og en træfugl. Hos Frou Frou har jeg lige bestilt en lille udstoppet guldspurv, den glæder jeg mig til at få hjem, måske den skal indgå i fuglesamlingen på skabet?


Viktor synes, at de Bjørn Wiinblad  platter vi har hængt op på Arthurs værelse, er fine. Så I dag var vi i genbrugsforretningen og købe en platte til Viktor. Den har fået lidt maskintape, og er hængt ved siden af det skønne maleri, Viktor har lavet i billedkunst. 

 
 
Så har vi været i Bloom K - min yndlingsblomsterbutik. Og skønne Karen, som er indehaver af butikken, har igen, igen, igen bundet en fantastisk buket til mig. Den er lige tilpas vild og naturlig, præcis som jeg kan lide det. Med hjem kom også en lille jasminplante, som lige passer ned i lerkrukken i vinduet.
 
 
Og så lige et billede af hvidblomstrende grene fra haven.

2 kommentarer:

 1. Skønne buketter du har fået indendørs. Jeg var ikke klar over at vibeæg kunne holde til at blive plukket som buket ?
  Jeg elsker vibeæg og min har jeg efterhånden haft en del år. lige nu står den så fint:-)
  God weekend

  SvarSlet
 2. Kære Gitte - buketter er bare fantastiske, og lige nu bugner naturen jo med skønne blomster. Vibeæg kan du snildt plukke og tage med ind, men de holder naturligvis længere ude i naturen. Smukke det er de, og dem kam man vist ikke få for mange af, så nu håber jeg mine nysatte vibeæg vil brede og brede og brede sig... Rigtig dejlig weekend til dig.
  Kh. Kristina

  SvarSlet