mandag den 13. maj 2013

Forårsregn

I dag har det regnet, stille og kold forårsregn som mine nyplantede jordbær, rabarber og sommerblomster bestemt trængte til. Jeg har i år forsøgt mig med rabarber i en stor kurv på trappen. Jeg håber, de vokser sig store og dekorative.


Allan har haft en lang dag og aften på arbejde, så drengene og jeg har hygget os indendørs...

 
Vi har haft drengenes fine stempelsæt med dinosaur fremme. Begge drenge har lavet fine postkort. Arthur har malet de sidste fire trofæplader, som er fordelt på de to værelser, og nu er det slut! - Ikke flere trofæer på de to drengeværelser.


Viktors flagranke er endelig hængt op - og Arthur har fået endnu et par farvede kugler i lyskæden.


Viktor har taget sig en lille lur på sofaen, det sker sjældent, men en hovedpine skulle sendes på flugt, og så var det godt med en lur.
Jeg har købt ny madbog  med sommerretter fra Løgimose, og jeg drukket Chai. Arthur elsker også Chai, så han bundede den sidste slant.
Ellers har jeg rodet på nettet efter Svenske ødegårde i Småland, så vi i sommerferien kan komme en uge til Sverige for at fiske, sejle, vandre og hygge os.


En dejlig måde at bruge en eftermiddag og aften sammen med mine drenge. Nu er drengene i seng, og forude venter nu mine lektier og forberedelser til i morgen.

7 kommentarer:

 1. Vi har i flere år holdt ferie i Sverige. Jeg elsker deres natur.
  Den cirkel du har lavet på Viktors værelse, er det med maling? Og er det magnetisk tavlelak? Så il jeg gerne spørge til hvilket du har købt for jeg har hørt flere forskellige dårlige oplevelser med det....

  SvarSlet
 2. kære Theresa... Magnetmalingen er købt ved Flugger, og den har været nem at arbejde med. Jeghar givet den tre gange, måske to havde været nok, men synes, at kantsten blev bedst, hvis den fik en tur mere. Magnettavlen er ikke til kridt, men jeg tænker, at der fint kunne måles tabellarisk ovenpå, hvis man ønsker det. Om Magnettavlen skal tilføjes, at det er meget "stærke" magneter vi bruger på den, jeg er ikke sikker på, at alle magneter kan hænge fast på den, men alt i alt er vi rigtig tilfredse med resultatet... Skal du mon i gang, kære Theresa?

  SvarSlet
 3. Åååårrrrhhhh ... Skide iPad, der retter i teksten i forgodtbefindende ... Håber, du forstår budskabet, Theresa.

  SvarSlet
 4. Ja, det kender jeg godt. Forleden skulle jeg skrive hjemmelavet nutella til en veninde, hvorefter den rettede det til myreægs... Ikke bare myreæg, men myreægs. På nuværende tidspunkt er jeg ved at finde inspiration til stilen. Det mere konkrete må vente til vi flytter ind, så jeg ved hvordan tingene skal stå. Enjas værelse er nok det jeg er længst med. Hvidt, gråt og forskellige lilla nuancer....

  SvarSlet
 5. Myreægs... den er god! Hvor lyder det spændende, og vildt flot med de nuancer. Hvornår skal I flytte? Gad egentlig godt at det var mig, der var i gang med forberedelserne af et helt hus, men på den anden side, det er jeg jo alligevel - i hvert fald hvis man spørger Allan :)

  SvarSlet
 6. Vi får nøglen d 1. Juli og har så 14 dage til at flytte i. Faktisk hr jeg ventet virkelig lang tid på at skulle indrette mit helt eget hus.... Ja også lidt Jørgens hus, men nu synes jeg faktisk det er sværere end jeg havd regnet med, fordi alt er muligt. Måske derfor jeg er startet med et pigeværelse... Det er lige til at overskue

  SvarSlet
 7. Ja okay, også lidt Jørgens hus - her er det vist også Kristinas hus... Spændende med indretning, men jeg ved godt, hvad du mener. Det kan virke helt overvældende med alle de muligheder. Og helt uoverskueligt med så mange rum at skulle over. - Men spændende er det. Og der er jo ikke ret lang tid til. Dejligt!

  SvarSlet