fredag den 18. januar 2013

Det sidste finish ...

Svigermor har igen igen igen været i fuld gang med strikkepindene. En meget fin cardigang til Viktor, fire huer a'la Gudrun & Gudrun og et par vanter er næsten klar til at tage i brug. Jeg havde lovet, at få lavet knapper til cardiganen - og kaninpomponer til huerne.
I dag tog jeg mig endelig tid ... jeg fik købt læder og fik lavet grå og brune knapper, da jeg synes, det kunne være fint, at kombinere de to farver knapper på trøjen.


Jeg har også købt kaninpelse, som skal laves til pomponer...min svigermor har foræret mig hendes "gamle ræv" - som jo også kan bruges til fine pomponer, men jeg nænner vist ikke at sætte saksen i den. Tror i stedet jeg skal finde lidt mod frem og bruge den på de kolde dage, den er faktisk ret skøn.

 

Og så må jeg jo erkende, at da farmor i dag spurgte, om hun skulle tage over på den cardigan som Arthur skal have... så takkede jeg "ja - TAK" i den erkendelse, at der bare ikke kommer ret meget ud af mine strikkepinde. - Hvor er det dog godt, at jeg har en ihærdig svigermor, der ofte overtager mine mange ideer og fører dem ud i livet.2 kommentarer:

  1. Sikke nogle lækre ting. Har hun opskrift på de huer? Hvis kan du så fortælle hvorfra?
    God weekend.

    SvarSlet
  2. Jeg skal lige forhøre... Gætter på, at det er lidt fiks fakseri, med lidt af det og lidt af det... men mon ikke min svigermir kan skrice det ned? Jeg forhører.
    Rigtig god weekend til dig.

    SvarSlet