søndag den 6. januar 2013

Bedste er en sand mester!

I dag har jeg haft besøg af min bedstemor - noget så hyggeligt!
Da jeg i formiddags hentede hende, fik jeg lejlighed for at tilse mit juletrætæppe. Min bedstemor broderer det skønneste juletræstæppe til mig. Siden jeg sidst har set til tæppet, er der flyttet en kær ugle og et knækket fyrretræ ind på tæppet... Det er virkelig kunst, der kommer ud af hænderne på min elskede bedstemor, tænk at hun kan. Som min søskende sang da de var yngre "bedste er den bedste", det er hun altså. De to billeder er desværre frygtelig slørede og gør hendes værk uret, men du godeste hvor er det fint. Jeg har i den senete tid samlet en del broderiideer på Pinterest, dem fik jeg vist til min bedste. Hun synes selvfølgelig, at alle de ting jeg havde fundet, var meget finere end det hun præsterer. - med risiko for at lyde hovski snovski...- de fleste når hende ikke til sokkeholderne :)
 
 
I dag har bedste og jeg syslet. Jeg har i længere tid haft lyst til at lave små ballerinaer til juletræet. Små ballerinaer på størrelse med de gamle hvide engle, der i forvejen pryder juletræet. Vi fandt på nettet fine ballerinaer, som min bedste lurede af ... tegnede ... først halvstore men dernæst formindskede vi dem, og nu har vi tre fine modeller. Vi har eksperimenteret med forskellige skørter af bage- og crepepapir - og også tyl. Finest blev crepepapirsskørterne, som vi nu skal til at esperimentere med at rimpe sammen med sytråd.  
 

 

2 kommentarer:

 1. Wauw! Hun kan dælme brodere hende bedstemor :-) Lyder hyggeligt at få besøg af så kreativ en ældre generation.
  Vi ses til Kreadag /Christine*

  SvarSlet
 2. Kære Christine - Ja, hun er dygtig!
  Kunne jeg brodere sådan, tror jeg slet ikke, jeg ville lave andet end at brodere dagen lang ;) - Jeg glæder mig til at se dig og de andre til kreadag. Det er lidt en overvindelse at deltage, når man ingen kender, men det kommer jeg vil til :) Tusind tak for din besked - dejligt, at der er et ansigt, at kunne kende i mængden.
  Kh. Kristima

  SvarSlet