mandag den 19. november 2012

Stille mandag - MED overraskelse

 
En stille mandag med;
 
 - en sød hest på vores vej
- nye hjemmesko, 
- læderknapper til Viktors cardigan
-  småkagebagning til spejdernes julebazar.
 
Ttttrrrrraaaadddaaahhhhh - tænk, jeg har VUNDET! Mig der aldrig har vundet i en lodtrækning før. På bloggen Wunderbar har jeg vundet - Nicoline Olsens nye bog LIV og glade dage. Stille mandag blev til vindermandag - jeg er et heldigt asen!
 
 
 2 kommentarer:

 1. Tillykke.

  Jeg læste nedenfor at hverdagen bider dig lidt i haserne og når det sker er det vigtigt ikke at lade dig forpligte af bloggen. Det er svært (og endnu sværere jo flere der følger med) men hvis man kan lære sig selv det så får man en meget bedre forhold til sin blog. (Jeg arbejder stadigt på at få det lært og synes faktisk at det er svært men samtidigt ved jeg også at det er helt nødvendigt).

  Kram. Jeg holder af dig.

  SvarSlet
 2. Kæreste Marina

  Hvor er du sød. Jeg holder også af dig - mærkeligt... men dine ord rammer mig, og jeg ved bare, at jeg ville befinde mig godt i dit selskab - lyder det mærkeligt? Måske nok, men egentlig er du det, der i høj grad er sidegevinsten ved bloggen, nemlig at møde mennekser psykisk eller fysisk, som rammer en - det gør du! - Og tusind tak for det - og for dig. Du har ret - bloggen kommer til at forpligte lidt, men jeg nægter at lade mig presse af det, der selvfølgelig skal bero på lyst og ikke pligt.

  - Og tak for lykønskningen, tænk at det var på en blog jeg skulle vinde min første gave :) - Herligt!
  Rigtig dejlig weekend til dig og dine.

  Kærligst Kristina

  SvarSlet