lørdag den 24. november 2012

Klar til at pynte

 
Jeg var på planteskolen i går, sandt slaraffenland. Den bugnede med mos, grene, juleplanter, pyntegrønt, fine grantræer og min allerkæreste juleplante nemlig misteltenen. Bagagerummet blev fyldt med blød ene, mistelten, amaryllis, hyacinter, halmkranse, fuglekugler og mos... så nu skal julen for alvor rykkes indenfor. Jeg er jo tyvstartet lidt, men nu er det nu, jeg sådan for alvor går i gang.
Men inden julepynten skal ind, krævede det lidt rengøring og oprydning.
I dag fik 1.salen en overhaling. Der blev sat lys op bag tøjreolerne i soveværelset - herligt, det har været på "to do listen" længe. Også i køkkenet skete der lidt. Allan har lavet et nyt skab til vores nye tallerkner, så der nu er plads til dem i køkkenet. Jeg var ellers ikke så pjattet med at få et ekstra skab ind i køkkenet, men jeg synes egentlig, at det er ganske fint - og pladsen manglede vi.
I morgen skal der bindes kranse - en til døren og adventskrans. Jeg glæder mig.
 
 
 

 
 

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det dejligt ud alt det grønne du har hevet hjem fra planteskolen! Hvor må det være dejligt at have det hele klar til alle julerierne. Det er vist først næste weekend jeg når dertil!
  God søndag aften!
  Gitte

  SvarSlet
 2. Kære Gitte - helt klar til julerierne er jeg nu ikke. Adventskransen er næsten færdig, men kransen til døren, fik jeg slet ikke kigget til, som ellers panlagt, i dag. Men det er dejligt, at det grønne venter på en kærlig hånd. Næste weekend er jo stadig i god tid - så hygge med det, når du kommer dertil. Og rigtig god søndag aften til dig også.
  Mange hilsener
  Kristina

  SvarSlet
 3. Hvilket lys har I fundet til tøj delen af soveværelset? Her i midtbyen er jeg ved at live skør af at komme på arbejde og finde ud af at min sorte t-shirt er blå og mine brune strømper er lilla.

  SvarSlet