lørdag den 1. december 2012

1.december

Det sørme det sandt december... - 1.dec. smuk dag.
De sidste dage har jeg forberedt den årlige juleklippedag på min skole. Klasseværelset blev fint pyntet med alfer, silkepapirssnefnug i vinduerne, stjerner, ballerinaer og malede kogler.
 
Drengene var med en tur i skoven og samle kogler til juleklippedagen.
 
 
Adventskransen er hængt op, fuglene er flyttet ind i grenene, så nu venter vi på, at det første lys må tændes i morgen
 
 
 
Viktor læser for bedsteolde i "Den glade løve brøler" - fin historie og en herlig stund mellem to af mine dejligste mennekser.
 
 
I dag har jeg bagt vanillekranse og dragekager sammen med min svigermor - to af julens absolutte favoritter.
Og så fik vi sat lys i efeukuglen - noget så fint. Ikke mindst her til aften hvor sneen falder så sagte og stille og efterlader et hvidt drys.
 
 

3 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt. Jeg synes fuglene i din adventskrans ser hjemmelavede ud. Er det rigtigt? Jeg har drømt om at lave sådan nogle små fugle i mange år og hvis du selv har lavet dem vil jeg helt vildt gerne vide hvordan.

  Glædelig 1 december.

  SvarSlet
 2. Kæreste Marina - gid jeg kunne prale af, at have lavet fuglene selv - men desværre nej. Fuglene har jeg fået af min bedstemor (de er rigtig gamle) hun mener selv, de de har ca. 60 - 70 på bagen, så det er måske derfor, de ser hjemmelavede ud. Så desværre - men det kunne bestemt være hyggeligt at prøve selv. På pinterest fandt jeg nogle fugle der er nålefiltede, de er vældig søde.
  Håber, du er kommet ind i december - god 1. søndag i advent.

  SvarSlet
 3. Hvor er dine fugle dog fine. Jeg prøver at filte fugle lige for tiden. Det er dog lidt svært at få den rette form på dem.

  SvarSlet