onsdag den 17. oktober 2012

Efterårsferie

Efter et par dage med mange spændende aktiviteter på programmet (Walking with dinosauers og Danfoss Universe), var det dejligt med en ferie - hygge - dag hjemme. Morgenen bød på en glædelig overraskelse, da en af naboerne kom på besøg med nyrøget fisk. En stor del af dagen er tilbragt med bøger og strikketøj i lænestolen. Ellers har dagen budt på planteskolebesøg, vi fik kigget fugle, katte, fisk og endnu en et figentræ kom med hjem. Figentræer er bestemt blandt de fineste planter jeg kender, og den gør sig godt både ude og inde - herligt! Det sidste af mine keramikindkøb i Odense har nu også fået en fin plads. Koglen er lavet af Pia Lund, og er en afstøbning af en rigtig kogle -smuk, enkel og fin. Jeg tænker, at jeg må have fundet en fin lædersnørre, der kan bindes i enden af den. Drengene og jeg var også forbi blomsterbutikken Bloom, hvor Karen endnu en gang lavede en fantastisk efterårsbuket, den står nu i al sin "efterårs vildskab" og pryder spisebordet. Efterårsferie er en herlig ting, ikke mindst når de kommende dage byder på endnu flere skønne oplevelser med mine kære. Rigtig dejlig efterårsferie til jer der måtte være så heldige også at have ferie.
 

 
 
 

2 kommentarer:

  1. Lyder som en dejlig ferie. Er drengedes huer strikket i Vikings øko alpaka? Jeg har lige købt noget, det er blødt som en sky.

    SvarSlet
  2. Kæreste Rikke - vi NYDER ferien, mon du er godt hjemme igen? Arrrhhhh, synes ikke det hedder Viking, jeg er i tvivl, og det der var om garnet er smidt væk. Garnet er købt hos 2En dejlig dag".

    SvarSlet