torsdag den 20. september 2012

Posten kom... og fugl Phønix

I går kom posten - hun var ventet! Med sig havde hun to pakker, en med fine kaninpomponer som jeg bestilte hos hende her; - handmadebygeertsen.blogspot.dk. De små kaninpompomer levede fuldt ud op til mine forventninger, hvor er de fine. Jeg glæder jeg mig til at få sat dem på toppen af huerne til drengene.
I den anden pakke var der det skønneste bløde alpachagarn i fine farver. Så nu må svigermor og jeg i gang med at tegne mønster til huerne, så de kan blive strikket.
Her i aften kom Arthur pludselig i stuen klædt i fastelavnsdragten, vi lavede i februar... Så fugl Phønix var genopstået af asken. Herligt, at se ham i dragten igen, hvor er den dog fin.Ellers har vi hygget os med at lave græskarlygter. Vi har stadig til gode, at få skåret i de store orange græskar, men de små har fået fine mønstre, og er hyggelige her i efterårsmørket. Så inden drengenes sengetid, fik vi tændt lygterne, som i skrivende stund, står og lyser så hyggeligt på trappen og uden for vinduerne.

 
 

1 kommentar:

  1. Jeg købte kaninkvaste hos Rikke Geertsen sidste år, det er nogle rigtig fine pelskvaster hun laver. Hvor købte du alpaka? Det ser dejligt tykt ud.

    SvarSlet