søndag den 8. marts 2015

Fugl, fjer, bier ...


I slutningen af den kommende uge skal jeg på mit arbejde lave teater.. Det er en årlig tilbagevendende begivenhed, som altid er en sjov, hektisk og arbejdsom uge at være en del af.
I år er vores overordnede tema; fantasy - så vi er i fuld gang med at lave kostumer og rekvisitter, en proces, jeg synes, er rigtig sjov - så jeg tager genre arbejdet med mig hjem.
I weekenden har jeg fremstillet en fuglemaske og en trækrone.

 
I går ringede Kurt, ham vi sidste sommer købte vores bistade af. Han ville høre til, hvordan det gik med vores bier. Han fortalte, at det nu var tid til at fodre dem, for netop nu går det nye biår så småt i gang. Mig af sted for at tilse stadet - fem minutter og tre bistik senere - konstaterede jeg, at der heldigvis er godt liv i stadet, og at vi kan skyde den nye sæson i gang.
 


I dag har jeg drukket kaffe og hæklet. Søster og Cecilie kom på besøg, og selvfølgelig skulle de have deres indflyttergave, et kludetæppe, med hjem. Tæppet er sort og er indtil videre, det største jeg har lavet. Jeg nåede lige af se det på gulvet i vores soveværelset, og er faktisk ganske tilfreds. Nu håber jeg så, at det tager sig fint ud hjemme hos dem.


I hjørnet af stuen har jeg en mappe med fine tryk, klip, fjer mm. jeg skal have indrammet. Yderligere er der tre fine tryk af Pernille Folcarelli, som jeg endnu ikke har fået hængt op. Pt. overvejer jeg, om billedet med fjeren skal over sofaen? - Jeg tror det!
 

5 kommentarer:

 1. Kjempeflott maske! Vi skal ha bier nå til til våren, det blir spennende og nytt for oss. Hos oss er det far og eldstemann som har ønsket seg det i lengre tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Spændende med bier. Her er det også min ældste søns projekt (OG MIT) - det er vildt spændende med de bier, men indtil videre er jeg en håbløs amatør, der er meget at lære om bier, men mon ikke man kommer efter det, som tiden går. Held og lykke med jeres biprojekt. Og rigtig dejlig uge til dig og dine.

   Slet