lørdag den 21. februar 2015

Hængepartier

At jeg lever med en mand med udstrakt tålmodighed, er jeg ham evigt taknemmelig for, da det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er et menneske, der har mange jern i ilden, mange gryder i kog - på en og samme tid. Jeg hitter på, hurtigere end en gris kan blinke, og der er sjældent langt fra tanke til handling - alt det, egenskaber jeg egentlig rigtig godt kan lige at besidde, men som jeg samtidig må konstatere skaber meget rod. Mange af mine, ellers ganske udemærkede, projekter bliver ikke altid fulgt helt til dørs, og mængden af ufærdige projekter kan til tider hobe sig op til ganske uoverskuelige mængder.
Da jeg i sidste uge på vores skiferie indkøbte relative store mængder af garn til kludetæpper delte Allan ikke min begejstring, og egentlig forstår jeg det godt. Han tænkte, med rette, at endnu et fint projekt ville ryge i gemmerne, fordi jeg ikke fik gjort det færdigt,  MEN sørme så, han tog fejl, de første to kludetæpper er allerede færdige.
Drengene har i dag ryddet op på deres værelser, det var også et af vores hængepartier, men nu ligger det store blå kludetæppe foran køjesengen.
 
Jeg har i dag vundet garnet op til endnu et tæppe, som jeg tænker skal have  plads på vores gulvet i soveværelset. Farven er en udefinerlig blanding af grøn, grå, blå - og jeg forestiller mig, at det kunne blive rigtig fint.
 

 
Og et par overspringshandlinger - en tur i haven efter sprøde rene vintergækker og en kop the.
Inden jeg igen fortsatte med oprydning i hængepartierne.
 
  
I dag har vi også fået has på vores vasketøjsbunke. Mængden af vasket, men ikkelagtsammentøj havde nået en umenneskelig højde, nu er det ordnet, og tøjet hænger i skabe og ligger på hylder, det føles også godt.
 

Jeg har også været i gang med at rydde op i gemmerne på mit lille bibliotek. Bøgerne har igen fundet vej til de rette hylder. Jeg har sorteret i mine magasiner og har fjernet noget af alt det, der har hobet sig op dernede. Færdig er jeg endnu ikke, men mon ikke jeg kan blive det i løbet af i morgen? - Jeg tror det.  
 
 
Også det fine nye tørklæde min dygtige svigermor har hæklet til mig, og som stort set har hængt på mig siden, jeg fik det, har fundet sin plads.
 

Og hængeparti weekenden er slet slet ikke forbi endnu - i aften skal hækles og i morgen følger mere oprydning. Jeg må snart hitte på nye ideer, med alle de gamle jeg får afsluttet :)

4 kommentarer:

 1. VILDT flot tæppe!! Og der ser bare hyggeligt ud alle vegne...KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, kæreste Lise. Men desværre, jeg er endnu ikke nået omkring alle mine hængepartier, så der er stadig mange steder, hvor det så absolut ikke ser så hyggeligt ud.
   KNUS

   Slet
 2. Åh - det kender jeg alt for godt... Jeg har også en del hængepartier - ting som bare liige skal ordnes, laves, males osv.

  Ind imellem prøver jeg også at komme lidt til bunds - det føles dejligt at få ryddet lidt ud og få afsluttet nogle projekter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nina, - det er virkelig dejligt at få lavet lidt af hængepartierne, men jeg er desværre af den type som altid vil have hængepartier, fordi arme og ben ikke kan følge med alle de ideer der opstår i hovedet :) Så nu vil jeg forsøge fremover at have lidt færre jern i ilden, en vældig stor udfordring. Rigtig dejlig dag til dig.

   Slet