søndag den 4. august 2013

Småland 5 ... - med overnatning i Kbh.

På vores vej til Sverige havde vi en overnatning på hotel i Kgs. Lyndby. Eftermiddagen og aftenen tilbragte vi i Tivoli. Det er første gang, de er i Tivoli - og de var helt høje af alle oplevelserne de fik der. Og de var modige, næsten modigere en jeg, der stod af på flere at de mest ekstreme forlystelser. Det gyldne tårn har jeg prøvet en gang i mit liv, og dengang svor jeg, at det aldrig skulle ske igen - og jeg holder stadig hvad jeg dengang lovede mig selv, for heller ikke den gang trak det i mig for at komme op i den igen.
 


Og vi blev til den bitre ende og fik det hele med - mørket og alle de farvestrålende lamper - SMUKT!


Næste formiddag gik turen videre til Sverige og de smålande skove og søer.
 

Og efter 3 timers kørsel var vi fremme

 
Man kan godt blive tissetrængende efter sådan en tur... desværre var jeg for langsom med kameraet, det var ellers et helt skønt syn med mine tre drenge på stribe rundt om det store træ ved ødegården. Herefter følger en uge i ro med nærhed og fordybelse... med bueskydning, fiskeri, bærplukning, badning, oplevelser, skovture, utallige spil 500, hvor vi forgæves forsøgte at vælte Allan og Arthur af sejrsskamlen...
Alt dette kan læses, om I har lyst, i de forrige indlæg på bloggen.
Jeg har stadig billeder og ord, som endnu ikke har fundet vej til bloggen...  og en del loppis at vise frem. Jeg skriver det, og skulle I der måtte læse med, have fået nok af Småland, må I bære over med mig, for hverdagen har endnu ikke ramt mig helt, om end den puster mig i nakken.
 

   
Lykken for to drenge må være en smålandsk sø med klart og forholdsvis varmt vand, samt en far og farfar der elsker at bade.
I hvert fald er lykken for mig, at sidde sammen med farmor på badebroen med myggebidte ben og fødder i vandet for at kigge på vores vandhunde.

2 kommentarer:

  1. Jeg venter gerne på næste afsnit af føljetonen. Dejlige billeder og skønne beskrivelser ~ jeg bliver så glad og inspireret af din blot. Jeg må vist også en tur til Sverige :-) August~hilsner fra Gitte i Vejle

    SvarSlet
  2. Kære Gitte... Tak for dine søde ord, det gør mig SÅ glad, at kunne inspirere andre er noget af et kompliment :) Og se at komme af sted, Sverige (Småland i hvert fald) er så vidunderlig.
    De kærligste augusthilsener retur til dig

    SvarSlet