søndag den 21. december 2014

Juletræsfældning

 
Traditionen tro, den sidste weekend op til jul, har vi været ved mine forældre og fælde juletræ.
 

Den gamle traktor blev startet under megen larm og med røg og damp. Dernæst kravlede Arthur op til bedstefar på førersædet, og alle vi andre tog plads på vognen, godt pakket ind i tæpper. Så gik turen af sted til søen, i skoven på heden og sluttede af ved naboen. For vores egne juletræer er blevet for store, så de seneste to år har vi fundet vores træer hos naboen.
 
 
I dag har vi haft kusine Dagmar med på tur, det blev det bestemt ikke mindre hyggeligt af.
 


Under turen begyndte det at regne, så vi var godt kolde, da vi nåede tilbage på gården.

 
 
Efter en kold og regnfuld, men meget meget hyggelig tur, er det nu rart at komme ind i varmen til æbleskiver, julesnoller og gløgg.
 


Nu er juletræet kommet hjem, og i skrivende stund er Arthur i gang med at overtale Allan til at gå ud i mørket og få juletræet sat på fod, så vi kan komme i gang med at pynte det.

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud - vi har også været ude og finde juletræ i dag med hele familien. Det er en dejlig tradition :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en fantastisk tradition, som jeg virkelig holder meget af. Godt med juletraditioner, der gør glad og varm om hjertet. Glædelig jul, kære Nina.

   Slet
 2. Svar
  1. Ja, virkelig hyggeligt. Håber, at du også har gang i hyggelige juletraditioner, og ønsker dig den skønneste jul.

   Slet
 3. Du er rigtig dygtig til at fange øjeblikket. Tak for et skønt billede af vores datter.

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK!!! Hun er bare så skøn, også på billedet... og jeg har flere på lager, hvis I er interesserede. Rigtig glædelig jul.
   Vi glæder os til at se jer i juledagene. KNUS

   Slet