lørdag den 6. december 2014

Jeg lurer i mørket - ind ad vinduer - og efter en mus


Så ser man lige mig - med bare ben, nøgne fødder i hjemmesko og i en stor strikketrøje -  i susende fart rundt om huset med en meget fyldt skraldepose i hånden. Ude i mørket går jeg i stå og falder i staver over månen, der lyser hele haven op. Den er fuld - himlen er er gråblå og frostklar med florlette skyer.
Så fint det er, derude i mørket. Jeg bliver en smule selvfed - og tænker, at min stue ser noget så hyggelig ud, når jeg kigger ind, så jeg henter kameraet.


Kort tid efter ser man mig, stadig med bare ben og nøgne fødder vandre rundt om huset og glo ind ad stuevinduerne. Jeg fotograferer og tænker, at der er noget så hyggeligt herude på landet.
 

Efter lidt tid smutter jeg igen ind - trækker de nøgne fødder op i lammeskindet i lænestolen og hiver strikketrøjen ud over de bare ben...
GODT, jeg vandrede ud med bare ben og derfor søgte varme i lammeskindet, for et øjeblik efter ser jeg en mus der suser hen over gulvet, i den ellers noget så hyggelige stue, jeg lige har luret på udefra. Joh, der er sandelig hyggeligt herude på landet.
 
Og her sidder jeg så i lammeskindet med fødderne oppe velvidende, at musen stadig er under sofaen. Det bliver en lang aften...og min ellers så hyggelige stue, synes slet ikke så hyggelig mere.
Så nu kan jeg så sidde herinde og kigge ud, og tænke at der pt. er skønnere ude end inde.
Fik jeg skrevet, at jeg hader mus? 4 kommentarer:

 1. Fantastisk ... Minder mig om den formiddag hvor jeg nød roen inden arbejde. Sad i sofaen med fødderne under spfabordet da jeg mærker noget på min fod - kigger ned ... Og der sidder er lille mus! Hader mus ,,, og den dag hadede jeg også mine katte som slæber dem ind og mister interessen inden de er døde!

  SvarSlet
  Svar
  1. YARKS - hhahahhhhaaa.... det løber mig rislende ned af ryggen.
   Jeg har engang prøvet en skrubtudse på maven, det var virkelig klamt, at solbade og pludselig mærke et vådt skvulp på maveskindet - men skulle jeg vælge, blev det tudsen, fremfor mus på foden.
   Jeg HADER virkelig også mus, tænk, sådant et harmløst kryb, kan være så ækelt, kun overgået af rotter :)

   Slet
 2. Hvis jeg boede i Kollund, så ville jeg også lurer ind af dine vinduer :) for I har det så dejligt derinde bag gardinet. Med og uden mus....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg takker ... - men hyggeligst uden mus

   Slet