tirsdag den 17. juni 2014

Pink hybenrosesalt

Uuuuhhhh, kender I mon det, formegentlig, det der med, at man slet ikke kan få timerne i døgnet til at slå til? Der er så meget, jeg skal og bør nå, og så meget jeg gerne vil nå.
På arbejdet er der travlhed med projektarbejde, en uendelig stor bunke opgaver der skal rettes, karaktergivning... - og herhjemme står mine ideer til projekter i kø.
Jeg forsøger at dele sol og vind således, at jeg når det, jeg nødvendigvis må nå på arbejdet, og samtidig bliver der også lidt plads til de projekter, jeg så gerne vil.
Hybenroser og hyld blomstrer i bunden af haven, så jeg har lavet kryddersalte. Jeg har eksperimenteret, og har fået lavet syv varianter - den lyserøde med hybenroser og citron er den smukkeste, måske nok ikke den smagsvariant jeg foretrækker, men så absolut den smukkeste.


 
I haven bugner det med krydderurter, og jeg plukker løs - de grønne kryddersalte er fantastiske
 

Lidt flere billeder af vores vidunderlige weekend på Mors, hvor vi ved Højriis slot plukkede et par af de gigantiske og imponerende skræppeblade.

 
Arthur sommeren 2014

4 kommentarer:

 1. Lekkert med rosa salt, da:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig lækkert, og smukt ... Kh. Kristina

   Slet
  2. Ej hvor er det fint det pinke salt. Jeg har prøvet at lave sukker med rosenblade, men ikke salt. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve det, så vil høre om du vil gi opskriften videre.
   Mvh Birthe

   Slet
  3. Saltet er rigtig fint.
   Der er ingen opskrift, jeg har bare forsøgt mig frem.
   Rosenblade, citronsaft og citronskal blendes - vendes i salt og tørres. - VUPTI :)
   Så det er meget let, men ligner en drøm og smager ganske godt.
   Rigtig god fornøjelse

   De bedste hilsener
   Kristina

   Slet