søndag den 25. maj 2014

Søndag i maj

Søndag har været god ved os.
 
Vi har været ude hele dagen. Først en tur i forhaven, for at fjerne ukrudt, det var virkelig tiltrængt.
Nu har vi fået has på det meste, men færdige er vi endnu ikke, der til var det for meget, der havde hobet sig op.
Dernæst tog vi over til mine forældre. I går blev der sat 100 ørred i søen, så i dag satte vi os for at skulle fange vores aftensmad. Drengene har tålmodige og ihærdige siddet med stængerne på badebroen og ventet, selv har jeg lusket lidt omkring på bare tæer og bare nydt nydt nydt.
 
 
 I haven fandt jeg en fin fjer - sikke smukke farver
 


Solsorteungerne i haven har nu bevæget sig ud af deres rede, selvom jeg ikke er så begejstret for fugle, kan jeg nu ikke rigtig stå for de her med punkerdun på hovedet.
 


Min mor har skovmærker i haven. De dufter så fint, og efter sigende skulle de være fremragende at  blande i sukker. Så nu har jeg plukket en masse, og i morgen skal de laves til skovmærkesukker.

 
Min skønne mand og Arthur under fisketuren


Arthur og Viktor havde lige en lille pause fra deres fiskeri, hvor de lavede bue og pile. Af bedstefar havde de lånt denne fine kniv til at snitte pile med. Kniven har bedstefar lavet på et knivkursus. Jeg synes den er noget så fin, og nu er den min - heldig mig!
Fiskeri ved søen. Viktor havde bid, men desværre hoppede den fine ørred af krogen kun én meter fra nettet. Så aftensmaden blev altså ikke fanget denne gang. I stedet grillede vi ved søen og spiste nybagt rabarbertærte til dessert.
 Jeg har altid sagt, at efteråret var den årstid jeg holdt mest af. Sådan en dag som i dag, bliver jeg næsten i tvivl, i hvert fald får september kamp til stregen, for maj er så vidunderlig.


4 kommentarer:

 1. Kunne du tænke dig at vi selv lavede dolke med Viktor, Arthur og Dagmar? Så vi jeg prøve at skaffe materialerne til det. Tror vi har noget på arbejdet som jeg kan købe billigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. JA! Det er da lige det, vi skal. Så det kan du tro, jeg gerne vil være med til. Rigtig dejlig dag. KNUS

   Slet
 2. Skønt at bo i del af verden, hvor årstiderne så tydeligt har deres særpræg. Af samme grund nyder jeg din blog, du bringer altså det bedste fra alle årstider. Og med den kniv må naboens hane hellere stikke halen mellem benene ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gitte - tusinde tak for din søde hilsen.
   Kniven, selvfølgelig ... !
   De kærligste tanker
   Kristina

   Slet