lørdag den 14. december 2013

14 december

Vi har hygget os inden døre i dag -
med besøg, stearinlys, ild i brændeovnen, mange kopper latte og konfektfremstilling


Med udgangspunkt i Blomsterbergs julekogebog fik vi trillet marcipankugler med nougat, appelsin, citron og valnødder... På Berlins julemarkeder findes et stort udbud af smagsvarianter indenfor nougat og marcipan. Da vi ikke selv har besøgt Berlin her op til jul, fik jeg min søster og Cecilie til at tage lidt lækkerier med hjem fra Gendarmenmarkt, da de var af sted for et par weekends siden. Jeg er endnu ikke færdig med at lave konfekt, det tager sin tid, men så må jeg jo fortsætte i morgen.
 
  
Under oprydningen fandt jeg forleden et af mine mange ufærdige projekter. Filtning af små agern med glimmertoppe - og måske de kunne, hvis de bliver færdige,  være fine sammen med egebladene som jeg har belagt med glimmerdrys? Tror, jeg en af de nærmeste dage skal afsætte lidt tid til det projekt.
 

4 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt. Glæder mig til billeder af de færdige agern og egeblade. Hos os bages der "gode råd", og i aften skal figurkagerne pyntes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder dejligt... Lad os nu lige se om de agern nogensinde bliver færdige ;) Tak dine links til svampe ...

   Slet
 2. Åhh - overskudsmenneske... Og jeg når knap nok at lave aftensmad (livet med en tre uger gammel baby, og en storesøster på to...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Karen Elisabeth, sådan må du ikke tænke.
   Jeg er SÅ heldig at have orlov fra arbejde, og derfor har jeg tid, som jeg ikke normalt har til rådighed. Og tro mig, jeg kan så tydeligt huske, hvordan det var da mine drenge var yngre - der er 20 mdr. mellem den. Vi havde SÅ travlt hele tiden. Jeg var SÅ stagendes træt, og alt sejlede omkring mig.
   Og nu er jeg så rigtig irriterende, NYD DET, det er så kort og flygtigt, at man har små børn. Op i rumpen med marcipan, julepynt... - lykken er nærvær, små - og større og store børn - tiden kommer ikke tilbage, men tid - det får du igen. Kæmpe julehilsen - og tillykke med to små børn - Kærligst Kristina

   Slet