lørdag den 14. september 2013

Svampetur i regnvejr


Regnen silede ned, men det forhindrede os ikke i at tage på svampetur i skoven. Skovbunden lignede et helt eventyr med mos og smukke svampe.
 


Vi kiggede på rigtig mange svampe, men da ingen af os er de store eksperter ud i svampe, lod vi de fleste stå.
Jeg husker stadig, da jeg for et år siden var på svampetur med min veninde Louise, og Danmarksmesteren i svampe var med på turen. Da den kyndige dame kiggede i Louises og min kurv, kiggede hun over brilleglasset og spurgte alvorligt til vores livsforsikring... Siden da har jeg været noget forsigtig med svampeplukning..

 
 
Noget der kunne minde om kantareller, kom dog i kurven. I morgen finder vi svampebogen frem, og ser om det er med livet som indsats at tilberede de svampe, der i dag kom i kurven
 Min søster fotograferer ... med en helt skøn app der hedder Adope Kuler, som sammensætter farveskaler med udgangspunkt i de motiver man fotograferer.

2 kommentarer:

  1. Sikke fantastisk hyggelige billeder.

    Og je, med svampe bliver man nød til at vide hvad man gør ellers er det med livet som indsats, men det gælder nu faktisk meget ude i naturen. Op mod halvdelen af det man kan plukke derude er giftigt så man skal vide hvad man skal kikke efter også når man f.eks. plukker ramsløg.

    SvarSlet
  2. Du har helt ret, kære Marina! Man skal vide hvad man putter i kurven og dernæst i gryderne :) Håber, du har haft en dejlig weekend.

    SvarSlet