fredag den 19. juli 2013

Viktors fødselsdag i Berlin

Det er en ganske særlig dag i dag, for vores dejlige Viktor har fødselsdag - 9 år.
Jeg er vel ikke anderledes end de fleste andre mødre, når jeg ikke kan forstå, at det allerede er 9 år siden, jeg første gang havde Viktor i armene. Fra det øjeblik han lå i mine arme, mærkede jeg, hvad ubetinget kærlighed er for en størrelse. Når noget er større og vigtigere end en selv, når man ikke kun i ord men i handling "vil gå gennem ild og vand". Jeg mærkede angsten for at miste det bedste i min verden, - for Viktor fik ikke den nemmeste start på livet efter en lang og hård fødsel. Han er, som alle børn burde være og føle sig som, elsket og vores mirakel. Sikke en lykke han bragte med sig og fortsat dagligt bringer os og vores familie.  
 
Og jeg er vel heller ikke anderledes en andre mødre, når jeg praler og synes, at vi med vores Viktor er beriget med en ufattelig dygtig, skøn, betænksom, køn og kærlig dreng, som vi er noget så stolte af.
 
Dagen i dag var Viktors, og han besluttede efter en del overvejelser, at vi skulle i Berlins Legoland. Så vi tog til Potsdamer platz , hvor vi gik under jorden, for Legoland i Berlin ligge under jorden ved Sony Center.
 
 
 
Drengene hyggede sig med legoklodserne og alt hvad Berlins Legoland havde at byde på.
 

 
Den imponerende tagkonstruktion ved Sony Center på Potsdamer Platz.
 

Og så kom moster og Cecilie til Berlin, de var længe ventet. Spisning på Viktors yndlings restaurant, Habannah på Friedrichshain. Derefter var vi en tur i området omkring Skatehalle, hvor vi så skatere og klatring på det gamle tårn - fedt fedt område. 
 

2 kommentarer:

  1. Jeg tænkte netop på dine drenge i aften da jeg gik min aftentur i haven. 4 stk firben unger fangede jeg med lommelygten, mens jeg spejdede efter dræbersnegle som skulle klippes over. De mindede mig om to nysgerrige drenge, som udforsker naturen og suger det til sig, med små terrarier hvor i der udforskes myrer og andet levende. Mon man kan holde firben?! Hils dem og nyd Berlin. KH Lise

    SvarSlet
  2. Sødeste Lise, - tak for din hilsen. Selvfølgelig kan man holde firben, det er i hvert fald forsøget værd :)Tænkt at du har dem i haven - sikke en skat.
    Rigtig dejlig dag - og jagt...
    Knus herfra

    SvarSlet