torsdag den 25. juli 2013

Venner!

Dagen i går stod i gode venners tegn. Allan er så heldig, at han tilbage fra folkeskolen har to gode kammerater; Morten & Michael - de har altid holdt sammen de tre. Da Morten i går skulle tage afsked med hans mor, var vi der selvfølgelig til begravelsen. Det er så fint at mærke, hvordan de tre passer på hinanden, forstår hinanden - og bare er der for hinanden.
 
I aftes kom Michael & Marie og spiste. 
 
Det var en vidunderlig aften. Vindstille, lunt og trygt i gode venners nærvær.
Vi fik vendt de dybe tanker om livet - og døden. Vi hyggede os, brændte stearinlys, lavede bål, legede med drengene, lavede drinks, pandekager, ... - og stjernekastere blev tændt - fordi de er så fine sådan en sommeraften.   
 


 


Jeg gik i nat glad, træt og eftertænksom i min seng ... hvor er vi privilegerede, at vi har så dejlige venner... 


Og i dag pakker vi gummistøverne, fiskegrej, myggespray og  Lindgrenbøgerne - så vi er kan blive klar til vores længe ventede ødegårdsferie i Småland.

2 kommentarer:

  1. Skønne billeder og hvor ser det hyggeligt og dejligt ud! Rigtig god ferie i Småland

    SvarSlet
  2. Det var bare så hyggeligt ... - sikke sommeraftener den danske sommer har budt på. Kan se, at det ser ud til, at den danske sommer skal blive ved, om end lidt tordenbyger, skal komme indover, men det gør vist i virkeligheden ikke så meget. Spændende er det, hvordan vejret i Småland arter sig, men ikke engang regn kan vælte mig omkuld... Jeg glæder mig SÅ meget.

    SvarSlet