fredag den 5. juli 2013

Så kom Viktor hjem fra lejr


Da vi spiste vores morgenmad foreslog Arthur og Dagmar, at vi skulle bruge formiddagen i skoven sammen med farfar og farmor. Sådan et forslag kan jeg naturligvis ikke sidde overhør. Dejligt, at de på eget initiativ foreslår skovtur. Vi fik ringet til farfar og farmor, og heldigvis havde de tid til at tage med.
"Vores skov" er dejlig på alle årstider, men lige nu hvor græsset står højt, den vilde timian, smørblomster, klokkeblomster og fingerbøl blomstrer er det om muligt endnu mere vidunderligt end ellers.


 Dagmar lavede en græskrans af det nyslåede græs.
 

Over middag kørte vi til Ry for at hente Viktor hjem fra koloni.
Han har i de seneste tre dage sovet i shelter, lavet mad over bål og badet i Knuds sø. Hvor var det dejligt at hente en beskidt og glad dreng. På vejen hjem gjorde vi holdt ved Knuds sø, så Dagmar, Viktor og Arthur kunne spise is, soppe og lege med sand i vandkanten. Et skønt sted som vi bestemt skal besøge igen inden alt for længe.
 
 
 
I vores forhave har jeg valgt at plante jordbær som bunddække, det ser fint ud. Men ikke nok med det er fint, så er glæden ved jordbærbunddækket ekstra stor på denne årstid, når vi dag efter dag kan plukke egne jordbær. Arthur har i de sidste dage holdt øje med farven på jordbærrene. Her til aften gik han en tur i forhaven med en lille kurv og høstede dette års første omgang jordbær.
 


 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar