mandag den 1. april 2013

Tra dah dah dahhhhh

Solen skinner... sikke en fryd. Så dagen i dag er levet i naturen. Svigermor og jeg tog på gevirjagt, og i dag var der gevinst - først tronede et gevir fra en kronhjort frem mellem træerne, og kun få meter derfra - endnu et. Jamen, jeg kunne have danset en krigsdans derinde midt i mellem træerne, men nøjedes dog med jubel.
Jeg ved det godt, det er en sygdom med de gevirer, men jeg er fuldstændig pjattet med dem, og det er særlig stort, når man selv finder dem. Så nu ligger de to gevirer og troner midt på stuegulvet til skue for alle, jeg kan lokke til at se dem. Ved endnu ikke hvor jeg skal placere dem, men jeg finder en plads, det er ganske sikkert og vist.


 
Viktor og Arthur har nydt det godt vejr sammen med bedstemor og bedstefar. De har leget med dumhamre, som de har lavet til dunsnevejr. De har tilset kyllingerne og de har lært at rulle på tomme tønder. Glade og trætte er de nu taget hjem til farmor og farfar, hvor de skal sove og være i morgen, når nu deres lærere ikke har mulighed for at undervise dem.
 
 
Jeg kan heller ikke tage i mod mine skønne elever i morgen, da jeg er lockoutet fra min arbejdsplads. Dybt frustrerende og utilfredsstillende. I stedet kan jeg i morgen tidlig parkere mig bil uden for skolens matrikel, hvorefter jeg sammen med mine kolleger skal sidde til møde i Kongrescentret. Det er en noget kedelig måde, at gå den kommende uge i møde på.
 
 
Men nu vil jeg nyde den sidste ferieaften med min bedstemor, som i dag desværre er faldet, og er kommet slemt til skade med begge hendes håndled - elskede bedste, jeg håber, hun snart heles og kan bruge hendes flittige dygtige hænder igen.
 
 
 
 

11 kommentarer:

 1. Sikke nogle imponerende smukke gevirer - Din heldige kartoffel!

  SvarSlet
 2. Fantastisk god aprilsnar - smiler

  SvarSlet
 3. Tillykke med det flotte jagt resultat.

  SvarSlet
 4. Kæreste piger - jeg kan godt se, at det kunne være en kanon aprilsnar, lavet af en gevirsyg kone som mig men det er det altså ikke :) Den er god nok, der er visse ting, man ikke spøger med, som fx at finde gevirer. Jeg har for sjovt vejet dem 5 kg. pr. stk. Godt det ikke er mig, der skal bevæge mig majestætisk rundt med dem i den danske natur.
  Nu har jeg fået "blod" på tanden, og må meget snart af sted igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den havde jeg godt nok ikke regnet med :) Var slet ikke klar over at man kunne finde så store gevirer i naturen ? Tillykke med dem :D

   Slet
 5. Kære Gitte - slut marts og april kan de findes, hvis man er heldig. Og som du nok kan fornemme, er det noget vi er ret pjattede med i vores familie. Vi har efterhånden fundet en del, men vi har også ledt i mange timer. Dog er det altså ret stort, når et kæmpe gevir pludselig dukker op. Du må også på jagt, man kan blive vældig bidt af det :)

  SvarSlet
 6. Vi plejer nu bare at tage på grankoglejagt, hvor skægt at man kan gå på jagt efter gevir. :-)

  Men hvorfor ligger der gevirer rundt omkring i skoven? Taber kronhjortene dem?

  SvarSlet
 7. Ha, ha.... Jeg havde også regnet med at det var en aprilsnar. Havde simpelthen ingen ide om at man kan finde dem i naturen....

  SvarSlet
 8. Alt kronvildt taber deres opsatser på denne årstid, så det er bare med at komme af sted på jagt.

  SvarSlet
 9. De er altså ualmindeligt flotte. Håber du finder et par skovle næste gang.

  SvarSlet
 10. Skovle, det er præcis det jeg går efter næste gang ;)

  SvarSlet