onsdag den 18. juli 2012

Dagen før dagen

Viktor glæder sig til i morgen, hvor vi skal fejre hans fødselsdag. Han har en lagt mange planer for, hvad der skal ske, og hvad vi skal have at spise.
Viktor: "hvis du bager brunsviger, muffins og boller mor - så må du selv finde på resten" - og det har jeg så gjort. Brunssvigeren venter til i morgen, men ellers er muffins, boller, flütes, marcipankager og de indledende manøvrer til hindbærrouladen og rabarberdesserten klargjort. Udover dagen i morgen har han bestilt en detektivjagt for klassens drenge, så der er mange ønsker, og meget moderen må se om hun kan indfri forventningerne/ønskerne om.

Ellers har jeg i dag fået tørret af på køkkenhylder og ryddet lidt op - huha, det var med tungen lige i munden, jeg klatrede op på trappestien og tørrede af, men jeg klarede det, hvilket er en sejr. At jeg så betaler prisen for dagens gøremål nu (har vældig ondt i benet og foden), det må jeg tage med.
Dejligt er det i hvert fald, at kræfterne til alt det jeg rigtig godt kan lide, er ved at vende tilbage. Utroligt, at jeg har savnet at gøre rent, men sådan har det været, og det føles ret godt, selv at kunne ordne en del af det, jeg gerne vil have gjort.
- Og nu er det så, at der er tid til at filte videre på boldene fra igår, men der er dømt totalt udsolgt på energi, så et program om hattemagere på DR2 er det i stedet blevet til.Min bedstemor har lavet hybenrosegele af de rosenblade vi samlede i Søndervig. Heldigvis samlede vi rigtig mange blade, så det er blevet til rigtig meget gele. Jeg var lige forbi hende og hente et par glas, måske de kan bruges til pynt på enkelte af kagerne i morgen? I hvert fald skal det på morgenbordet.


 

Opryddeligt på køkkenhylderne - dejligt!

Også i baggangen har der været en husalf forbi


Arthur måtte op efter at have været gået til ro - han var kommet i tanke om, at han ikke havde fået skrevet et fødselsdagskort til Viktor


Valnødde og rosemarin flütes er bagt færdige. Nu holder ovnen hvilepause til i morgen, den har været på overarbejde de seneste dage, nu hvor jeg har fået gang i bageriet igen.

Og gaverne er pakket ind - så nu er vi klar til at fejre Viktor snart 8 år

Ingen kommentarer:

Send en kommentar