tirsdag den 12. maj 2015

Hvad kan man få for 100 kr?

Ja, hvad kan man få for 100,- kroner?
 
Forleden kørte jeg forbi en "plukselvmark" med blomstrende tulipaner. Sådan noget har jeg bare rigtig svært ved at køre forbi. Så trods det, at jeg i første splitsekund lod fornuften råde og tænkte, at jeg jo ikke lige manglede ... blev det afløst af en hurtig u vending, hvorefter jeg i små ballerinaer trippede rundt i en mudret tulipanmark med skærekniv. Snart i den ene række og snart i den anden, fordi det ene tulipanhoved efter det andet fristede. Tulipanerne delte jeg mellem mine elskede - min mormor og min bedstemor.
 
I lørdags "rullede" tulipanmarken mig for yderligere 100,- kr. Ikke planlagt, endnu en gang i ballerinasko, men med lige så stor fornøjelse over de nye tulipaner der var udsprunget, siden jeg havde været der sidst. Denne gang var buketten til mig selv. Så lige nu blomstrer en lille broget tulipanmark på mit spisebord. I forskellige højder, fordi tulipaner har deres eget liv og vokser i vand, forskellige sorter, farver -   ufriseret og vildt, se sådan kan jeg lide det. 
 
2 kommentarer:

  1. De er smukke. Hvorfor har vi ikke sådanne marker her i området, så ville jeg også hurtigt formøble 100 Kr.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er en fejl - altså, at I ikke har sådan en mark. Tænk, her i området er der 8! Ja, det kan jo blive en dyr fornøjelse, hvis jeg skal trippe rundt i dem alle - så jeg undlader at ligge vejen forbi dem alle, da jeg ellers dårligt kan køre forbi. De er virkelig smukke. Rigtig dejlig dag til dig.

      Slet