torsdag den 24. april 2014

"Med Ancher i køjen" - og en fin gave

Drengene har været til hver deres aktiviteter, så de sidste eftermiddagstimer var mine alene.
Jeg er i øjeblikket i gang med at planlægge lejrskole til Skagen med min 8.klasse. Tanken er, at mine elever skal sættes ind, og forhåbentlig forstå, den tid, hvor Skagensmalerne levede/opholdte sig i Skagen.
Jeg holder meget af Skagen, og ved ganske meget om malerne og tiden i slutningen af 1800 tallet og starten af 1900 tallet, men det er dog alligevel nødvendigt at få opdateret og repeteret - så jeg gik i haven med dynen og "Anna Ancher", hvor jeg tog plads i hængekøjen. Hyggeligt, så absolut, men måtte alligevel kapitulere efter en tid, da det simpelthen blev en kende for koldt.
 

Heldigvis kom jeg ind i tide og nåede telefonen, for Louise ringede, om hun og børnene måtte komme på besøg - JA, selvfølgelig!Og sikke en fin gave jeg fik - Louise, havde samlet fine kogler til mig på deres påskeferie i Spanien. Naturen er så fantastisk et rent skattekammer. Tænk, at den skaber så mange fine ting.
Og så fik jeg sørme også det skønneste katalog med smukke billeder - heldige mig!
Agnes & Albert var en tur i baghaven og fordre hestene med gulerødder.
 

2 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt.

  Sikke smukke kogler, jeg elsker også at tage en lillebitte smule kogler med hjem fra vores rejser, det er så hyggeligt og det bliver da kun endnu bedre når det er en god gave som her.

  Jeg vil rigtigt gerne med på knyttekursus. Det lyder bare hyggeligt. Om jeg så kan hitte ud af det er jo en anden snak... Glæder mig allerede til at se dig igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har endnu ikke fået arrangeret en dato, men skal nok give lyd, når jeg ved mere. Er næsten lige kommet hjem fra "din by" ... bedste er indlagt på Holstebro sygehus, da hun formegentlig har haft en lille blodprop i hovedet. Hun er i bedring, men hvor er det utrygt, og hvor har jeg været bekymret de seneste dage. Vi snakkes ved - KNUS

   Slet