søndag den 30. marts 2014

På sådan en dejlig søndag...

På sådan en dejlig søndag er det bare om at komme ud og nyde...
Og du godeste hvor har jeg nydt - det nye drivhus har vi skubbet ned i haven. Indtil videre er det placeret foran vores redskabsskur, indtil jeg får lavet det helt klar i det hjørne, hvor jeg tænker, den kunne stå rigtig fint. Jeg har været en tur på planteskolen efter flere krydderurter, og således er nu alle de fire plantekasser i drivhuset fyldt med krydderurter - det dufter ganske vidunderligt. På planteskolen købte jeg også et lille blomsterende ferskentræ. Jeg er spændt på, om jeg kan få den til at trives i huset.
 


 
FORÅR - Ja, nu er det forår!
I vores lille skov blomstrer anemoner, krokus, påskeklokker, påskeliljer og stedmoderplanter.

 
I mit indlæg i går, omtalte jeg en bog, jeg i sidste weekend, da jeg var i Berlin, investerede i.
"Der goldene grubber", hedder bogen, som er superfin med de skønneste billeder og grønne tryk.
Her i eftermiddag har jeg nydt solen og varmen med en kop kaffe og bogen på skødet på mit nye yndlingssted, en siddeplads i drivhuset - jeg kan mærke, at jeg kommer til at tilbringe mange læsetimer på den plads. 
 Om lidt er hjemmelavet pizza klar, og når den er spist, tager vi på skovtur, og nyder at aftenen er forlænget med endnu en lys time.

Har din søndag været god?
Det ønsker jeg for dig.

2 kommentarer:

  1. Hvor ser din søndag dejlig ud!. Min har lignet din på nogle punkter. At være i haven : JA. At være i drivhuset: JA. Vi har lavet køkkenhave, afkogt mit trofæ i haven (ad, er du klar over hvor klamt det er?!) Plantet og pottet om i drivhuset. Vandet de omkring 1000 småplanter, der snart skal have hjem i jorden i haven. Lavet frøposer til alle overskudsfrø. Jo en søndag af de gode. Skønt der venter flere af dem i tiden frem!!!

    SvarSlet
  2. Hvor lyder det alt sammen dejligt ... hvis vi lige ser bort fra trofæafkogning, det lyder godt nok klamt :) - Men resultatet bliver helt sikkert mægtig fint.
    KNUS

    SvarSlet