onsdag den 11. december 2013

11. december

Jeg fortalte i det seneste indlæg, at jeg endelig har fået min Hans Wegner CH07 stol. Det er en stol, der længe har stået på min ønskeseddel, og nu er den købt, og står noget så fint i vores stue. Stolen er i valnøddetræ med mørkebrunt læder,. Det var et sats at købe den sådan, da jeg ikke havde set den "live" i den kombination, men jeg fortryder intet - den er præcis så smuk, som jeg havde ønsket den ville være. Og ja, det er materialistisk at være så glad for en stol, men det er jeg altså.
 
 
 
Udover at nyde at sidde i min nye stol, drikke Chai og læse i julebøger ... jeg kunne have siddet der hele dagen, men gjorde det ikke, har jeg fået æblelikøren på flasker. Det smager himmelsk, sødt af sommer og med bid af vodkaen. Vaniljekransene er nu bagt, og jeg har lavet dej til endnu et hold småkager. Og så er jeg startet på et større projekt, oprydning, sortering og rengøring på vores lille biblioteket. Det har i længere tid også fungeret som opmagasinering af alle mine kreative syslerier, og til sidst var det bare blevet for uoverskueligt. Jeg er ikke færdig dernede, langt fra, men jeg er i gang og det tæller også.   
 

I går fandt jeg disse pindenisser på pinterest - hvor er de dog bedårende - du kan se dem, og hvordan de laves lige her. Så nu har jeg bestemt, at vi snart skal på skovtur, så vi kan få lavet sådan en lille nissebande udenfor vores hus.


 Og nu jeg er i gang med at vise gode ideer fra Pinterest, kommer lige lidt flere derfra...
Du kan følge mig på pinterest her Ylvalishule

 

 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Hvor er du flittig. Pinterest, hvilket vidunderligt sted. Hvis blot jeg havde ubegrænset tid, kunne det være at jeg fik lavet lidt flere af de skønne ideer jeg pinner. I aften tror jeg bare jeg koncentrerer mig om at få malet den nissedør som posten havde med til mig i dag.

  SvarSlet
 2. NNNeeejjjj, kom døren? Hvor fantastisk!
  Kunne du måske lokkes til at sætte mine ting på bagtrappen - og sende mig en regning?
  Kærligst Kristina

  SvarSlet
 3. Ja da. Jeg sætter det ud i morgen. Hvis du ikke skal bruge hele den grønne ranke vil jeg gerne have lidt af den (til en krans på døren) de havde ikke to ranker.

  SvarSlet
 4. TAK! Det tror jeg sagtens, vi kan finde ud af... Håber, døren er blevet fin.
  Kærligst Kristina

  SvarSlet
 5. TILLYKKE.

  Jeg er et ting menneske og synes ikke at det er mærkeligt at være vildt forelsket i en stol. Tværdigmod synes jeg det er temmeligt dumt at købe ting der ikke gør en kuldret af glæde (ihvertfald når de er i den prisklasse, nogle gange skal man jo bare have noget bestemt uden at pengene er til det man vikeligt ønsker sig). I har det utroligt hyggeligt hjemme hos jer, det ligner et virkeligt dejligt hus.

  SvarSlet
 6. Tak Marina! Synes, du har så evig ret. Min veninde bad min i dag tage et billede af stolen, så hun kunne se den på bloggen. Det har jeg gjort, men kunne bare lige mærke, at jeg måske blev meget fokuseret på materielle ting, da jeg skrev hvor glad jeg er for den - men du har da helt ret, hvor tåbeligt er det ikke at købe en dyr ting, man ikke glæder sig over - og bliver glad i låget af at kigge på.
  Og tak, jeg holder også meget af vores hus, og håber at det afspejler, at vi bor her, lever og ånder her...
  Kærligst Kristina

  Jeg er for øvrigt helt pjattet med dine valnøddeskibe - og skøn ide med krydderierne ... Miner mig om børnesagen "tre små soldater", ´hvor skibene vender hjem med lasten fuld af sølv, guld ...

  SvarSlet