søndag den 24. november 2013

Smuk søndag

Jeg har været i haven. I det fantastiske vejr fik jeg ordnet en masse hængepartier i haven. Vores overdækkede terrasse er gjort vinterklar. Lerpotterne er gået i hi i skuret, i stedet pynter gevirer, skind og stearinlys.
Mens jeg nussede rundt, nød vejret, fik røde kinder og næsen løb - betragtede jeg gennem hegnet naboens nye ænder. De gik frit og hyggeligt omkring inde på naboens græsplæne sammen med høns og moskusællinger. Ænderne er kæmpestore og noget så smukke.
 


Jeg har været en tur på planteskolen efter nogle af "decembers must have" planter. En skæv fin fyr kom med hjem, og venter på at komme i en fin potte. En blomstrende hvid julerose er sat på fortrappen og en hvid amaryllis er nu i stuen.

6 kommentarer:

 1. Sikke en hyggelig have! Jeg er ret pjattet med geviret! Før i tiden syntes jeg, det var hæsligt med gevirer, men i dag synes jeg, det er SÅ fedt!

  SvarSlet
 2. Vores have er noget vild, men sådan kan jeg bedst lide det.
  Jeg holder også meget af gevirer, og har efterhånden fundet rigtig mange i en skov ikke så langt herfra. Imponerende er det, at kronvildtet hvert år smider de store gevirer, og at der efter par måneder er vokset et nyt gevir ud, endnu større end det tidligere.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt og hyggeligt ud! Lise B

  SvarSlet
 4. Fedt at du sådan kan finde de gevirer....pynter flot.
  Tror også jeg vil betegne min have som vild (men den er nok mere upasset).
  Hyggelige billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan "sagtens" finde gevirer - altså det kræver udstrakt tålmodig, og at man kommer af sted på det rigtige tidspunkt, så mus og andre gnavere ikke når, at spise gevirerne inden man finder dem. Min have er altså også upasset. Mine svigerforældre har aflagt min have lidt besøg henover de seneste uger, noget jeg er dem meget taknemmelig for :)

   Slet