søndag den 17. november 2013

Julemarked

Og så oprandt dagen, hvor vores lille bod skulle stilles op... Det et altid spændende, når man deltager i et marked, om det man har lavet, er noget, andre kan lide... - Synes faktisk, at vores lille bod blev rigtig fin, og at glassene klædte hinanden, som de stod linet op på rad og række.

 
Min bedstes fine fine ballerinaer, faldt også i god jord, men heldigvis blev der ikke udsolgt af dem, og DET passer mig fint (fy da, - men måske jeg så kan tiltuske mig et par stykker?)
 

Og heldigvis faldt vores ting i god jord... Karamellen med Baileys og havsalt, var et hit... og vi burde have lavet meget meget mere, men det ved vi, hvis vi skulle gentage dette næste år.

 


 
Bedstes fine kyskager var også gode, og hvor det glæder mig, at hun stadig kan og gør i sådan noget.


- Og så lige lidt om vores søde "markedsnaboer"... Min veninde Chalotte, udgør den ene halvdel af duoen -  SEERUP * TRANBERG. De to skønne kvinder, Chalotte & Mette, laver de fineste øreringe og julepynt i porcelæn. At være nabo til de to, var bestemt dejligt... Og så drister jeg mig til, fordi det netop er de to, at lave min første give away, med noget af deres fine porcelæn. Så følg med på bloggen i løbet af ugen, så prøver jeg mig af med noget nyt...
 
Og se lige hvad der trissede omkring - en mariehøne i julepynten, det er da SÅ fint.
 
--------
 
Til sidst et billede af markedets yngste deltagere - Ella og hendes meget kreative, skønne og uhyre arbejdssomme mor, Mette, stod bag den fine bod med rysteglas og andet fint julepynt. Det er da slet ikke til at stå for - vel?

 
Sikke sikke sikke en dejlig søndag - men nu er jeg også godt træt, og trænger til weekend ;)
 

8 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at læse,at det gik godt, og at I fik solgt en masse. Det ser altså også bare ud til at være nogle lækre produkter, I sælger. De to yngste deltagere kan man da ikke stå for <3

  Det bliver spændende med din første Give Away!

  SvarSlet
 2. Ja, det gik virkelig godt, og det er naturligvis super dejligt - mest fordi der faktisk er lagt meget tid og "sjæl" i det.
  De to yngste, var da slet ikke til at stå for bag deres røde pengekasse og med forventningsfulde miner.

  Ja, den give away, må du endelig være med i. Det er SÅ fint, det de to damer kreerer

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud og sikken en smuk håndskift der er skrevet med. Er det din?

  SvarSlet
 4. Det ser simpelthen så smukt og indbydende ud! Det kan I godt være stolte af! Det lyder SÅ lækkert, alt det I fik lavet - stemmer faktisk allerede for, at Give Away nr. 2 her på bloggen bliver med overskudsprodukter ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. hahhahahhhh... - det var da faktisk en skøn tanke, desværre er der ikke meget overskudslager. Mine kolleger gik til "lageret" på arbejdet i dag, og jeg skal vist snart en tur i køkkenet igen :)

   Slet
 5. @ Tak Marina - og ja, håndskriften er min :) - Godt slidt efter mange mange skilte og hundrede glas ;)

  SvarSlet
 6. Sikke et arbejde, men hvor ser det lækkert - og hyggeligt ud :-)

  SvarSlet