søndag den 4. november 2012

Kreativ søndag

 
Det har været en hyggelig weekend. Viktor har været med min mor i Odense, farmors fødselsdag er blevet fejret, og kreative projekter er under udarbejdelse. Ild i brændeoven, stearinlys og strikkestrømper - "Tante November" er ganske hyggelig.
 
 
Agerntoppene har fået limlak og sølvdrys, nu mangler jeg at få filtet grå agern, der skal limes fast på toppene. En fin buket med den smukkeste orkidé, græsser og grene pryder vasen.

 

Min svigerinde og jeg har i dag leget med papirsler, det er der kommet en masse små fine egeblade og kogler ud af. Nu skal de tørres, brændes og måske glasseres, så kan de hænges på vores julegaver som små vedhæng. Vi arbejder i øjeblikket på, at lave nogle kogler ala den jeg købte i Odense, men men men - hvordan er det lige, man gør? Nå, vi får se, om det lykkes os at knække koden.

 
Min gipsfigur har fået en lille hotensiakrans på hovedet. De små brune hotensiaer  har jeg bundet til en lille krans. Kransen har fået en gang limlak og derefter sølvdrys. Nu står hun i vindueskarmen og ser ekstra from ud med kransen og hovedet. Juletræsformen er en gave fra min svigerinde. Hun har fundet formen på nettet. Jeg synes, den har en rigtig fin facon, og jeg glæder mig til at udstikke julekager med den.
 

5 kommentarer:

 1. Sødt med sølv på agern toppen. Tak for en hyggelig dag.

  SvarSlet
 2. Kæreste Rikke - selv tak. Ja, jeg tror, at sølvtoppen kan blive rigtig fin. Nu må jeg bare i gang med filt, når, vand og spåner. Mon vi skal lave en aftale igen i næste weekend? så kan vo måske få gang i noget nyt? De der lædersvampe og kogler er jeg noget pjattet med at få lavet. Jeg kører forbi læderværkstedet og ser på læser, og den dims til at skære i læderet med.

  SvarSlet
 3. Jeg skal ikke noget lørdag. Men Dagmar kommer nok med. Sten skal vinkælder fødselsdag, og han plejer at være optaget det meste af dagen. Jeg kan låne noget læder værktøj på arbejdet. Men vores sakse er ikke helt skarpe. Jeg har kun tykt læder på lager, men kan tage det med som jeg har.

  SvarSlet
 4. Lyder SÅ hyggeligt. I kommer bare. Fint med læderværktøj - så må vi bare i gang, det gllæder jeg mig til. Leret tørrer fint, har været nede og kigge til det.

  SvarSlet
 5. Å så fint alt sammen. Jeg synes hotensiakransen med sølvglimt er meget novembersmuk.

  SvarSlet