lørdag den 5. juli 2014

Onkel Steen

Min onkel er virkelig bidt af en gal dinosaur!
 
Jeg tror faktisk, at jeg kan prale af at have en onkel, der ved, næsten ALT om dinosaur.
Det synes jeg, er fantastisk, men mine drenge er selvfølgelig ovenud lykkelige over onkel Steens store passion. At min onkel tilmed rykker ud, når drengene skal bruge en foredragsholder på deres skole, eller når vi mangler en ekspert til dinosaurfesten; LÆS HER, er da et kæmpe privilegium.
I min onkels kælder er der mange spændende ting, ikke nok med at han er dinosaurekspert, er han også levende optaget af sten og fossiler. Så for eventyrlystne, er kælderen et skattekammer, om min faster Annie er enig med mig i dette, skal jeg lade være usagt.
I øjeblikket sker der forunderlige ting i min onkels kælder... der udklækkes dinosauræg, og ud af æggene kommer flotte grønne, men farlige Tyrannosaurus.
 
I julegave fik Viktor og Arthur hver en fantastisk gave af onkel Steen; LÆS HER.
I dag har vi været til en skøn fødselsdag på Fyn. Min "kusines" søn, Victor, fejrede 10 år fødselsdag.
 
Tænkt, over den sidste tid har endnu en dinosaur fundet vej til min onkels kælder, og denne skulle flytte ind hos Victor i Odense.
Om Victor blev glad? Billederne taler vist deres eget sprog...
 
 Maria og jeg har i dag talt om, hvor fantastisk en onkel vi har. Tænk, at han investerer så meget tid i, at lave dinosaur til vores drenge. hvor er vi heldige!
Dinosauren er lavet i ler, 25 kg. vejer den, så det er ikke det bare pjat, når dinoen monteres på væggen.


Det har været sådan en dejlig dag med fødselsdag i det skønneste spejderhus.
14 voksne og 6 børn har lavet mad over bål, spillet rundbold, samlet brænde, snakket og sunget. 
Her til aften, da burgerboller og bøf skulle varmes over bålet, blev det hele en anelse hektisk, da sorte skyer nærmede sig faretruende. I en slem fart fik vi pakket sammen og rykkede indendørs.
Skybrud blev det dog ikke til, men regnen kom.Til gengæld har der uden tvivl været skybrud her i Herning, mens vi ikke har været hjemme. I hvert fald fortryder jeg nu så bitterligt, at jeg ikke gjorde mig den ulejlighed at tage madrasser og sengetøj ind, før vi kørte til Fyn.
SÅ i nat sover vi IKKE ude, og drengene må sove på vores ekstra madrasser i deres soveposer.
I skrivende stund er vaskemaskine og tørretumbler på overarbejde.
Er det så nu, jeg skal skrive, at Allan hoverende satte armene i siden og med frejdig stemme sagde; "Hvad sagde jeg inden vi kørte?" - hhhmmmmppppffff.

4 kommentarer:

 1. Allerkæreste 'kusine'
  Tak, for jeres fornøjelige og hjertevarme selskab i spejderhytten i går. Det varmer i mit hjerte, at I ville komme langvejs fra for at fejre min søn og skabe et større familierum.
  Tak, for de skønne billeder af fantastiske øjeblikke, du fangede med dit kamera!
  Tak, for de spændende smage, du forærede mig. Vi glæder os til at åbne hver et glas!
  Og tak, for jeres varme måde at være på... Vi/jeg glæder os til at se jer igen, og når tiden er inde, til at smage jeres helt egen honning!
  De kærligste tanker
  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste "kusine" - dejligt, at man selv kan bestemme, hvor mange kusiner man vil ha :)
   Det var SÅ hyggeligt i går.
   Jeg har mange flere billeder på lager :) Bastian, den lækkermås, er sneget sig ind på mange af dem :)
   Har netop haft ringet til en biavler i Skive, som laver stader. Så d. 21 juli, skal vi til Skive og hente vores bistade og vores bifamilie... I morgen skal vi købe jakker, røgpumpe, og kniv - det er da vildt spændende.
   Vi satser på at blive storleverandører, - 30 kg. skal man regne med fra et stade, det er da ganske godt, tænker jeg :)
   Lad os snart ses igen.
   Kærlige hilsener
   Kristina

   Slet
 2. Kære Kristina!
  Jeg fik dig slet ikke svaret den anden dag :-( Ja, jeg skal starte på Vestervangskolen efter sommerferien og jeg glæder mig helt vildt ;-)
  Sikke nogle heldige drenge, tænk at have sådan en onkel. I fredags havde vi besøg af vores lille fætter på 3 år. Det første han spurgte om, da vi åbnede døren for ham, var; må jeg låne kassen med dinosaurerne....Hyggeligt, da det er en del år siden vores Kristian har brugt dem (han bliver 17 i næste måned;-)) Begge fætre elsker og har elsket disse "dyr".
  Hvor jeg dog nyder dine fine fotos. Må jeg være så fræk at spørge dig, hvilket kamera du bruger? Jeg har to teenage børn, der plager om et kamera ;-)
  Fortsat god søndag.
  Kh Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette
   Spændende med Vestervangskolen. Håber, du bliver rigtig glad for det.
   Og ja, vi er meget heldige med ham onkel Steen. Han er virkelig dygtig - og dinosaur er spændende.
   Mit kamera er et Canon eos 600d - jeg ved ikke meget om kameraer. Jeg knipser bare, men tænker dog, at jeg snart skal have en linse, så jeg kan zoome endnu mere ind på mine motiver. Kameraet er jeg glad for, men om der findes noget i samme prisleje, der er bedre, ved jeg intet om. At mine billeder bliver rimelige, er vist mere held end forstand, i hvert fald har jeg ikke gjort mig den ulejlighed at sætte mig ind i manualen, det burde jeg nok gøre, for at få det optimale ud af den.
   Rigtig dejlig søndag aften til dig og dine.
   Kh. Kristina

   Slet