søndag den 20. april 2014

Påske i Berlin 2 - Middelaldermarked ved klosteret i Chorin

I fredags blev min lillesøster 30 år. Dagen var selvfølgelig hendes, og hun ønskede, at vi alle skulle på middelaldermarked ved klosteret Chorin ca. 1 times kørsel fra Berlin.
Klosteret Chorin er en betagende smuk bygning, som vi desværre ikke ved denne lejlighed, havde ret meget tid til at udforske, men det må vi så gøre til sommer, når vi igen skal til Berlin.
I stedet for klosteret brugte vi dagen på det fantastiske middelaldermarked, der var på pladsen ved siden af klosteret. Nogen smukkere kulisse for et middelaldermarked, kan man vel næppe forestille sig.
 
 
 

Duftende ramsløg - bärlauch, hedder de på tysk.


 
En tavle med fuglene i området, hvor er den fin
 

Vårgrøn forårsskovbund

 
Markedet var virkelig en oplevelse ... med de skønneste boder med fine fristelser
sværd, lanser, skjolde, delikatesser, håndstøbte lys, hjemmelavede sæber, uld, garn, træskærerarbejder...


Og teater med en drage, musikanter - rundt på markedet var der utallige udklædte, den ene finere end den anden. Denne lille grønne alf kunne jeg slet ikke stå for. Hun er da simpelthen så yndig.
 
 TAK, søde lillesøster, at du valgte netop dette sted for fejring af din fødselsdag. Det var i alles ånd. Både store og mindre store hyggede sig.Min mor, der kigger på udvalget af fine træskærerarbejder.

2 kommentarer:

 1. Det ligner en fuldstændig vidunderlig oplevelse og fødselsdagsbarnet havde tilmed sørget for dejligt vejr kan jeg se...

  Den der drage med røg ud af munden er da helt fantastisk, sådan kunne jeg godt drømme om selv at være klædt ud til fastelavn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en fantastisk dag - og jo, fødselsdagsbarnet havde opført sig eksemplarisk, så vejret var med os.
   Jamen Marina, så må vi da lave en røgspyende drage til dig :)
   Kærligst kristina

   Slet