fredag den 14. februar 2014

Valentinsdag

 
 
Det er fredag - igen, fristes jeg til at skrive, for hvor blev den uge lige af?
Det er Valentinsdag, vi har tilbragt den i Århus med de skønneste.
 
Sammen med Therese og Phillipa har vi været en tur på Aros. Boy er lige fascinerende hver gang -  og Regnbuen hitter ligeledes. Phillipa, Viktor og Arthur var oprigtig interesserede, og spurgte nysgerrigt ind til værkerne. Aros var i dag velbesøgt, og køen til de royale værker var lang, så loyale royallister var vi ikke i dag. Jeg vil egentlig gerne se udstillingen, men det må blive en anden gang.
 
 Efter besøget på Aros var vi på Emmerys og på strøgtur og i latinerkvarteret og sluttede af i Ikea.
Sikke dog er herlig skøn dag - og hjem til stearinlys og min dejlige mand, som nu hænger lampe op på drengenes værelse. Og i morgen venter atter en dag, en skøn en af slagsen med besøg på Koldinghus.

4 kommentarer:

 1. Tak for kigget....kønne børn du har :)
  Jeg ville gerne selv besøge Aros en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Laila - Aros er et MUST, er du på Århus egnen, skal du bestemt give dig selv den gode oplevelse.
   Kønne børn - tak, pigen er, desværre, ikke min, men min dejlige veninde Thereses datter.
   Håber, du nyder weekenden.
   Kh. Kristina

   Slet
 2. Vi var der i torsdags. Med et årskort så kigger vi tit forbi, når vi er i Århus. Jeg ville gerne se Tal R udstillingen, men fortrød nærmest undervejs, at vi havde taget pigerne med. Nogle af collagerne var ikke for børn, når man kom tæt på. Ser ud til at I har haft en hyggelig tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Teresa - har faktisk overvejet, om jeg også skulle købe årskort :) Tal R var en spændende oplevelse, men du har ret, der ligger meget gemt i lagene - "heldigvis" gik vores børn ikke så meget i dybden, og jeg tror ikke, at de registrerede indholdet - de sugede til sig, og var "høje" af stemningen. Arthur syntes dog, at hesteparteringen var FOR klam... Det kan han jo have ret i :)
   Vi havde bestemt en dejlig tur - Århus er bare sådan en dejlig by.
   Kh. Kristina

   Slet