mandag den 17. februar 2014

Fastelavnskostumer 2014 del 2

I skrivende stund flimrer det for mine øjne, jeg har takker på hjernen og er pænt træt af at klippe.
Arthurs uglevinger er under udarbejdelse - og af bitter erfaring, fra dengang vi lavede Fugl Phønix, ved jeg, at der skal flere takker til end umiddelbart antaget.
At vi så i år også har valgt, at vingerne skal være dobbelte, ja, det gør jo klippearbejdet dobbelt.
Fjerene skal være færdige til i morgen, det har jeg lovet min mor, for så skal vi nemlig i gang med at sy, men lige nu holder jeg altså pause, den bliver halv lang, for ellers tror jeg, min hoved melder pas på flere fuglefjerstakker.
 


Uglens fjer bliver holdt i farverne; sennep, midnatsblå, sølv, guld, bronze, brun - og så mangler jeg stadig at få klippet noget sort og gråt. Mon ikke det nok skal blive godt? Jeg tror det!


Viktors troldmandsdragt er endnu ikke klippet, det bliver den i morgen. Tante Rikke lavede sidste år den fantastiske magiske flaske, til noget rollespil hun deltog i. Jeg synes, flasken er fuldstændig forrygende. Tænderne er fra et rådyr, som vi fandt i skoven. Rikke rengjorde tænderne, og monterede dem "omvendt" på flasken.
Viktor har fået lov at låne flasken. Faktisk sagde Rikke, at han godt måtte beholde den, men at vi måske syntes, det ville være sjovere selv at lave en - hhhmmm... det er jeg ikke sikker på, for tante Rikkes er mere end sej.
I genbrugsforretningen faldt jeg lige over den fine lappede taske, som vist lige kan passe til troldmanddragten... Tænk alle de finurlige sager troldmanden kan gemme nede i den.
I dag, da jeg aflagde genbrugsbutikken et besøg i håb om at finde noget spændende stof, fandt jeg lige kæden i stedet. Den tror jeg også, troldmanden kan bruge.


 
Og så skal vi have gang i en troldmandsstav - på pinterest har jeg fundet et par ideer, som måske kan bruges, - i hvert fald er de inspirerende.
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Hold da op hvor bliver det bare super flot!! Kristina du kan bare det der og lur mig om du ikke stadig har lyst til selv at klæde dig ud :) KH Lise LE

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Lise! - Tusinde tak. Jeg tror faktisk også, at det bliver rigtig godt, det vi har gang i. Jeg gad godt klæde mig ud, synes bare ikke lige jeg har en anledning til det. Jeg ville elske at lave et heksekostume, eller en snegl eller en stor fugl ... det må ha venten, for lige pt. er der rigeligt :)
   Kærligst Kristina

   Slet
 2. Wow wow wow du er så vild, når det gælder udklædning. Simpelthen så flot:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne-Kathrine
   - jeg synes nu, at det er dig, der er så vild, med alt det du laver :)
   Men tak... det er jo super sjovt at lave kostumer. Er netop på vej til min mor for at sy vingerne til Arthurs ugle færdige.

   Slet